Monforts'a Yeni Genel Müdür

Gunnar Meyer, 1 Ocak 2023 itibariyle Almanya'nın Mönchengladbach kentinde bulunan A. Monforts Textilmaschinen GmbH & Co. KG'nin yeni Genel Müdürü olarak atanmıştır.

  14 Şubat 2023 08:58 Salı
Monforts'a Yeni Genel Müdür

Gunnar Meyer, kariyerine Monforts'ta başladı ve tüm çalışma hayatını tekstil makineleri endüstrisinde geçirdi. 1985 ve 2010 yılları arasında Monforts ekibinin satış ve ticari konularla ilgili çeşitli görevlerde, Genel Satış Direktörü görevi de dâhil olmak üzere  anahtar bir rol oynadı.  Dokunmamış Kumaşlar alanında diğer tanınmış Alman tekstil makinesi üreticileri için çalıştıktan sonra 2019 yılında şirkete geri döndü ve şimdi Milano'da yapılacak olan ITMA 2023 fuarında dünya çapındaki Monforts müşteri ve tedarikçi ağıyla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyor.

“ITMA, uzun bir aradan sonra anahtar bileşenlerle yeniden ağ oluşturmak ve toplantılar yapmak için mükemmel bir platform olarak hizmet ediyor. Müşterilerle iyi ilişkiler sürdürmek hayatidir çünkü bizden satın aldıkları şey, geleceklerine yapılan bir yatırımdır ve sürekli desteğimize güvenmeleri gerekir. Tekstil endüstrisinin diğer bölümlerinde çalışırken, kompleks teknik tekstil projelerinin yönetiminde çok fazla deneyim kazandım ve özel odak noktam kesinlikle mevcut enerji krizi, alternatif ısıtma sistemleri ve sürdürülebilir tekstil terbiyesi gibi zorluklar üzerinde olacak” dedi, Gunnar Meyer.

Monforts Hakkında

A. Monforts Textilmaschinen GmbH & Co. KG 1884 yılında kuruldu ve bugün tekstil boyama ve terbiye makinelerinin yanı sıra kaplama cihazlarının lider tedarikçisidir. Şirket, denim ve teknik tekstillerin kaplanması ve diğer özel uygulamalar için ramöz makineleri, kontinü boyama hatları, sanforlama hatları ve özel işlemlerde pazar lideridir. Şirketin merkezi Mönchengladbach, Almanya 'da bulunmaktadır. Gelişmiş Teknoloji Merkezinde (ATC) müşteriler, gerçek üretim koşullarında en son Monforts ekipmanı üzerinde kumaş denemeleri yapabilirler. 40 yılı aşkın bir süredir şirketin üretim tesisi Avusturya'nın St. Stefan kentindedir. Monforts, CHTC Fong's Grubu'un bir üyesidir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.