Lectra’dan Türkiye ve Orta Doğuya Atama

Tasarım, ürün geliştirme ve üretim alanlarında şirketlerin Endüstri 4.0 uyumuna geçiş sürecinde Lectra Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi’ne Zeynep Uluocak rehberlik edecek.

  09 Nisan 2021 14:55 Cuma
Lectra’dan Türkiye  ve Orta Doğuya Atama

Moda, hazır giyim, otomotiv, mobilya ve teknik tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren tasarım, üretim ve perakende şirketleri için entegre yazılım, donanım ve kumaş kesim teknolojileri gibi endüstriyel çözümler üreten Lectra, Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi CEO görevine Zeynep Uluocak’ı getirdi.

Dünya lideri LECTRA, yaşamakta olduğumuz değişen pazar koşullarına adapte olmaya ve karlı büyümeye odaklanan şirketlerin dijitalleşme ve otomasyona yönelik dönüşümlerini gerçekleştirmeye hazır oldukları inancı ile, Türkiye ve Ortadoğu bölgesine yatırımlarını artırırken, aynı zamanda yönetimine de ilk kadın CEO atayarak bir ilke imza attı.

Lectra Ortadoğu ve Türkiye Genel Müdürü Zeynep Uluocak  “Yeni normal  dönemde  etkisini ve önemini daha iyi anladığımız dijitalleşme, endüstiyel zeka ve Endüstri 4.0 artık çok önemli bir konu olarak gündemimizde.Ülkemizin  ekonomik kalkınması  ve şirketlerimizin bu dönemde  ayakta kalarak büyümesi, her alanda değişen  koşullara uyumlanması ve ihracat  gücünü  artırması  gerektiğinin önemi açık. Sanayilerimizin tasarım,  ürün   geliştirme  ve  üretim   süreçlerinde  rekabetçi   olabilmesi,  verimlilik,  hız  ve  maliyet kazanımları bu dönemde çokça konuşulması gereken konular”  dedi

‘’Yeni Normalde Rehberlik Edeceğiz’’

50 yıldır, 34 ülkede faaliyet gösteren,  dünyada 23.000 aşkın markanın  çözüm ortağı olan Lectra, derin uzmanlığı,  ve profesyonel kadrosu  ile şirketlerin büyüme  yolculuğunda sayısız başarıya imza atmış, dünyanın  lider  markası.  Sektörde  her ölçekteki üreticiyi ve markayı  dönüştürebilme ve büyütebilme konusundaki  tecrübelerimizden  aldığımız  güçle,  şirketlerimizin  sürekli   gelişmesini  destekleyerek özellikle   içinde   bulunduğumuz  yeni   normal   dönemde güçlenmelerine  rehberlik  etmeye  devam edeceğiz. “ diyerek sözlerine devam etti.

Zeynep Uluocak Lectra’ya katılmadan önce, Türkiye’de BankKapital, Uzel Makina, Şişecam, Paşabahçe ve Bilkent Holding’e bağlı Tepehome gibi sektöründe lider kuruluşlarda, 10 yıla aşkın bir süre Avustralya ve Kanada’da finans, banka ve FMCG sektörlerinde faaliyet gösteren ANZ Bank, AXA, Unilever, ve Reckitt Benckiser gibi Global Fortune 500 şirketlerinde danışmanlık ve üst düzey yöneticilik görevleri üstlenmiştir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.