JENESIS’te 2022 Yıl Sonu Ödülleri Dağıtıldı

2022 yılında tüm hedeflerini başarıyla aşan JENESIS ekibinde en başarılı çalışanlara ödülleri departman müdürleri tarafından verildi.

  11 Nisan 2023 08:30 Salı
JENESIS’te 2022 Yıl Sonu Ödülleri Dağıtıldı

Haber Merkezi-Hasan Keleşer

Ayrıca bu sene Jenesis’deki çalışma hayatında 15 yılını geçen Adem Tutumlu ve 20 yılını geçen Tayfun Güllü’ye de onur plaketleri Gn. Md. Fatih Savaşkan tarafından sunuldu. 2022 yılında gerek adet bazında gerek de döviz bazında ciro açısından hedeflerini %24 aştıklarını belirten Gn. Md. Fatih Savaşkan tüm çalışanlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu sene ihracat yaptıkları ülke sayısına da 3 yeni ülke ekleyerek artırdıklarını ve hem Rusya’da hem de Özbekistan’da yeni distribütörlük oluşturduklarına değinen Fatih Savaşkan ekibiyle gurur duyduğunu ve JENESIS ailesinin büyüyerek devam edeceğine inandığını belirtti.

Fatih Savaşkan, ''2023 yılından da beklentilerin çok olumlu olmasa da krizleri fırsata çevirmeyi iyi bilen bir vizyona sahibiz ve geliştirdiğimiz yeni teknolojiler sayesinde enerji verimliliğini artırmaya ve işletme dostu sistemler üretmeye devam ederek sıkıntılı dönemleri de başarıyla geçireceğimizden eminiz’’ diye ekledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.