Genkinger 100’üncü Yaşını Kutluyor

Genkinger firması, tekstil işletmelerinde özellikle dokuma fabrikaları ve çözgülü örme fabrikaları için geliştirdiği taşıma ve lojistik teknolojisi ile sektöre 100.yıldır çözüm üretiyor.

  05 Ağustos 2022 08:46 Cuma
Genkinger 100’üncü Yaşını Kutluyor

Genkinger‘in geleneksel odağı, tekstil sanayisi için yüksek derecede özelleştirilmiş makine mühendisliğidir. 1922'den beridir Genkinger firması, tekstil işletmelerinde özellikle dokuma fabrikaları ve çözgülü örme fabrikaları için gelişmiş taşıma ve lojistik teknolojisi ile eş anlamlı hale gelmiştir.

Genkinger 100. Yılını Kutluyor

Büyük dokuma fabrikalarında dokuma ve çözgü hazırlık leventleri ve kumaş doklarının uzun mesafelere nakli gerekir. Materyallerin dokuma tezgâhına, dolu leventlerin stok alanına ve kumaş doklarının depoya taşınması veya işleri tahar dairesine taşıma, çabuk ve emniyetli götürülmesi önemlidir. Bütün bu işlemler için Genkinger, gelişmiş en son teknolojileriyle tanınan taşıma arabalarını geliştirdi.

İnsansız taşıma sistemimiz AGV projesi devam ediyor ve tekstil işletmeleri için hazır. Alesta Mümessillik tarafından Türkiye’de temsil edilen marka tekstil işletmeleri için geliştirdiği çözüm ve teknolojilerini ITM 2022 / Hall 2 - 201A’da ziyaretçilerin beğenisine sundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.