Epson'un Monna Lisa'sı IF Design Award 2022'nin Kazananları Arasına Girdi

Epson'un Monna Lisa serisinin amiral gemisi dijital tekstil baskılı yazıcısı Monna Lisa ML-64000, prestijli iF Design Award 2022'nin sahibi oldu.

  29 Eylül 2022 08:40 Perşembe
Epson'un Monna Lisa'sı IF Design Award 2022'nin Kazananları Arasına Girdi

Monna Lisa ML-64000, renk şeması ve dayanıklılığa kararlı bir şekilde atıfta bulunan  yapısı ile ayırt edici bir tasarım sunar. Gövde gridir, üretimde kullanıma adapte bir renk seçimidir ve ayrıca leke ve kiri gizlemeye yardımcı olur.

Monna Lisa ML-64000, daha rekabetçi ve dinamik bir tekstil pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kalite ve üretkenliği bir araya getiriyor. 64 PrecisionCore baskı kafasıyla, 1,8 m genişliğe kadar olan kumaşlara doğrudan baskı yapabilirken, merkeze konumlanan geniş çerçeve basılan tekstillere ait bir görünüm sağlar. Monna Lisa ML-64000, tekstil baskı endüstrisinin analogdan dijital teknolojiye geçmesine ve çevresel etkilerin azaltılmasına olanak veriyor.

IF Tasarım Ödülü 2022

Her yıl Almanya'da Hannover'li iF Uluslararası Tasarım Forumu GmbH tarafından düzenlenen iF Design Award, dünyanın en çok kutlanan tasarım ödüllerinden biridir.

1953'ten beri iF Design Award, özellikle yenilikçi endüstriyel ürün tasarımlarını sergiliyor. Seçim kriterleri, pratiklik ve işçilikten yenilikçilik, sürdürülebilirlik, işlevsellik, kullanılabilirlik, güvenlik, estetik ve evrensel tasarıma kadar çeşitlendirilmektedir. Bu yıl, dünyanın dört bir yanından 132 tasarım uzmanından oluşan bir jüri paneli, 57 ülke ve bölgeden yaklaşık 11.000 başvuruyu inceledi. iF, farklı kategorilerde en iyi tasarım başarılarını ödüllendiriyor: ürün, paketleme, iletişim ve hizmetler, mimari, iç mimari, profesyonel konsept, Kullanıcı Deneyimi (UX) ve Kullanıcı Arayüzü (UI).

Epson Hakkında

Epson, bireyleri, nesneleri ve verilerin birbirine bağlantısı için verimli, kompakt ve hassas teknolojilerinden ve dijital teknolojilerden edindiği uzmanlığını aktararak sürdürülebilirliği birlikte yaratmaya ve toplulukları zenginleştirmeye adanmış küresel bir teknoloji lideridir. Şirket, ev ve ofis baskısı, ticari ve endüstriyel baskı, üretim, görsel ve yaşam tarzı alanındaki yenilikler yoluyla toplumsal sorunları çözmeye odaklanmıştır. Epson, karbon negatif olacak ve 2050 yılına kadar petrol ve metal gibi tükenebilir yeraltı kaynaklarının kullanımını ortadan kaldıracak.

Japonya merkezli Seiko Epson Corporation tarafından yönetilen dünya çapındaki Epson Group, yıllık yaklaşık 1 trilyon JPY satış gerçekleştiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.