Epson Bağlı Ortaklıkları Robustelli ve For.Tex Birleşiyor

Seiko Epson Corporation Grup şirketleri Fratelli Robustelli S.r.l. ("Robustelli") ve For.Tex S.r.l. ("For.Tex") birleştirilecek.

  13 Ekim 2020 14:42 Salı
Epson Bağlı Ortaklıkları Robustelli ve For.Tex Birleşiyor

Dünyanın en büyük tekstil baskı merkezlerinden biri olan İtalya'nın Como bölgesinde yer alan Robustelli ve For.Tex, doğrudan kumaşa (DTF) tekstil baskı sektöründeki ana Epson iştirakleridir. Robustelli, tekstil yazıcıları geliştirir ve üretirken, For.Tex öncelikli olarak tekstil mürekkebi satışı ve desteği konusunda uzmandır.

Birleşme Yüksek Kaliteli Çözümler Sağlayacak

Epson, tekstil baskısını, baskı çözümleri işi için en umut verici büyüme alanlarından biri olarak görüyor. Büyüme, geleneksel klişe tabanlı analog baskıdan dijital baskı çözümlerine geçişle desteklenecek. Epson, işini genişletmek için inkjet teknolojisinden yararlanmak için önemli bir fırsat arifesinde ve böylece tekstil baskı ürün serisini ve operasyonlarını güçlendiriyor. Robustelli ve For.Tex'in birleşmesi, yönetimi entegre edecek ve onları mürekkep püskürtmeli dijital yazıcılar, sarf malzemeleri ve hizmetler için daha yüksek kalitede ihtiyaç temelli çözümler sağlayacak şekilde konumlandıracak. Birleşmenin 2020 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Küresel tekstil baskı endüstrisi, kısa üretim süreçleriyle benzersiz tasarımlar için tüketici tercihlerini karşılama, hızlı ürün teslimatı sağlama ve çevresel etkisini azaltırken geleneksel değeri koruma konusunda zorlanıyor. Epson'un mürekkep püskürtmeli çözümleri, çevresel faktörleri azaltırken kullanıcı üretkenliğini artırabilir. Bu çözümler kısa vadeli üretimi mümkün kılar, teslim sürelerini kısaltır, çevresel etkileri azaltır ve tekstil baskı endüstrisinin karşılaştığı diğer sorunların çözülmesine yardımcı olur.

Epson Hakkında

Epson, özgün verimli, kompakt ve hassas teknolojileriyle insanları, nesneleri ve bilgileri birbirine bağlayarak toplumun vazgeçilmezi olmaya adanmış küresel bir teknoloji lideridir. Şirket, inkjet, görsel iletişim, giyilebilir ve robotikte yenilikleri teşvik etmeye ve müşteri beklentilerini aşmaya odaklanmıştır. Epson, sürdürülebilir bir toplumu gerçekleştirmeye katkılarından ve Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik devam eden çabalarından gurur duymaktadır.

Japonya merkezli Seiko Epson Corporation liderliğindeki dünya çapındaki Epson Grubu, 1 trilyon JPY'nin üzerinde yıllık satış gerçekleştiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.