Biancalani Patentli AIRO®24 için Yeşil Etiket

ACIMIT, tekstil endüstrisi için temel sürdürülebilirlik konularını geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla küresel bir sertifikasyon kuruluşu olan RINA patentli "Sürdürülebilir Teknolojiler" projesini başlattı.

  09 Aralık 2022 08:50 Cuma
Biancalani Patentli AIRO®24 için Yeşil Etiket

AIRO®24'ün tüm aşamaları başarıyla geçtikten sonra Yeşil Etiket ile ödüllendirildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sürekli ve açık-en genişlikte yuvarlama işlemleri için tekstil terbiye makineleri olan AIRO®24 sürdürülebilir olduğunu kanıtlanmıştır ve bu sertifikasyon önemli bir onaydır. İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Derneği ACIMIT, tekstil endüstrisi için temel sürdürülebilirlik konularını geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla uluslararası çapta kabul edilen bir sertifikasyon kuruluşu olan RINA tarafından koordine edilen "Sürdürülebilir Teknolojiler" projesini başlattı.

Yeşil Etiket, tekstil makinelerinin enerji ve çevresel performanslarını belirlemeyi ve onları kolayca hatırlanabilir ve anlaşılır hale getirmeyi amaçlıyor. RINA ve ACIMIT tarafından yapılan testler sırasında, AIRO®24 makinesi, %95'lik proses verimliliği ve enerji & çevre performansları ile kolayca etki yaratmayı başardı.

“Sürdürülebilir Teknolojiler” projesinin altın standardı Yeşil Etiket: İtalyan tekstil makine üreticilerinin, belirli bir makinenin enerji ve/veya çevresel performansını vurgulamak için tasarlanmış, etiketli makineler için üreticiler tarafından belirlenen bir üretim döngüsüne referans olarak hesaplanan gönüllü bir beyanıdır.

Böylece AIRO®24 kullanan tekstil üreticileri, daha az kimyasal ürün kullanarak en yumuşak tuşeyi ve istenen hacimde kumaşları ve en nihayetinde son müşteri memnuniyetini sağlayan mekanik hareket sayesinde hem önemli ölçüde tasarruf hem de faydalar deneyimliyor. Aslında, AIRO®24 kumaşları sadece mükemmel şekilde kurutmakla kalmaz, aynı zamanda kalitelerini de önemli ölçüde artırır.

Biancalani S.r.l. Hakkında

Tekstil makineleri endüstrisinde tarihi bir İtalyan şirketi olan Biancalani, kumaş ve triko için %100 İtalya menşeli tekstil terbiye makineleri tasarlar ve üretir. Şirketimiz, geniş çeşitlilikte bir kompozisyon ve konstrüksiyon yelpazesinde, her türlü uygulama için ortogonal ve örme tekstillerin en yüksek değeri karşılaması için her zaman özgün ve verimli çözümler sunmaktadır. Tüm personelimizin aklında tek bir hedef vardır: müşterilerimize en üst düzeyde memnuniyet sunmak. Bu nedenle, çözümlerimizin somut güvenilirliği bizim için büyük bir gurur kaynağı ve özellikle müşterilerimize sunduğumuz satış öncesi ve sonrası hizmet demektir: Biancalani, dünyanın birçok tekstil alanında bulunan yerinde Servis Merkezlerine sahiptir: Amerika Birleşik Devletleri, Güney Amerika, Avrupa, Türkiye, Hindistan, Endonezya. Bu, Biancalani Tekstil Makinelerinin kurulumundan ve devreye alınmasından her türlü sorunu çözmeye kadar her türlü durumun üstesinden gelebilecek, yılların tecrübesi, son derece uzmanlaşmış ve iyi eğitimli yerel teknik personel anlamına gelir. Ayrıca, dâhili teknoloji departmanımız olan Tclab, operasyon çıktıları için danışmanlık vermek üzere müşterinin kumaşları üzerinde denemeler yapmak için her zaman hazırdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.