BB Engineering'den Dört VacuFil Geri Dönüşüm Sistemi Siparişi

BB Engineering GmbH (Almanya), Thai Polyester Co., Ltd'nin (Tayland) entegre doğrudan eğirme ile şişe pullarını geri dönüştürmeye dönük dört VacuFil sistemi için büyük bir sipariş gerçekleştirdiğini duyurdu.

  09 Mayıs 2022 08:58 Pazartesi
BB Engineering'den Dört VacuFil Geri Dönüşüm Sistemi Siparişi

Oerlikon Tekstil'in bir yan kuruluşu olan BB Engineering GmbH (Almanya), Thai Polyester Co., Ltd'nin (Tayland) entegre doğrudan eğirme ile şişe pullarını geri dönüştürmeye dönük dört VacuFil sistemi için büyük bir sipariş gerçekleştirdiğini duyurdu. 2001 yılında kurulan ve yıllık toplam kapasitesi 316.800 ton olan polyester üreticisi, Tayland'ın önde gelen üreticilerinden biridir ve yalnızca Alman teknolojisini kullanır. Bu amaçla şirket halihazırda Oerlikon Barmag ve Oerlikon Neumag sistemlerini işletmektedir. BB Engineering VacuFil sistemleri, performans kaybı olmadan mevcut iplik tesisi ekipmanını polyesterin işlenmesinden PET şişe pullarının işlenmesine dönüştürmek için kullanılacak.

2023’te Devreye Alınacak

BB Engineering, kurutma aşamasından ve ekstrüzyondan iplikhaneye uygun ince filtrasyon aşamasına kadar tüm geri dönüşüm sürecini sağlar. Alman makine üreticisi, eğirme tesisi teknolojisindeki onlarca yıllık deneyimi sayesinde, aynı zamanda kapsamlı eğirme tesisi teknik bilgi birikimi sağlar ve iplik tesisi kullanılarak üretilen son ürünün son safhada doğru kaliteye sahip olmasını temin etmek için geri dönüşüm sürecinin nasıl tasarlanması gerektiğinin farkındadır. Dört yeni VacuFil sistemi, Thai Polyester'deki mevcut bina altyapısına ve süreç ortamına entegre edilecek ve toplam çıktı yaklaşık yaklaşık. 4.000 kg/saat. VacuFil sistemleri, boyaları doğrudan geri dönüştürülmüş eriyik akışına beslemek için BB Engineering 3DD karıştırıcıları ile tamamlanacak. Devreye alma 2023 için planlanmıştır.

Thai Polyester, 'EcoTPC' geri dönüşüm markalı ipliklerini üretmek için yeni VacuFil sistemlerini kullanacak. Bu polyester ipliklerin %100'ü şişe, elyaf ve iplik atıklarından üretilir ve tamamı GRS sertifikalıdır.

BB Engineering GmbH Hakkında

BB Engineering GmbH, 1997 yılında Oerlikon Textile GmbH & Co. KG'nin bir yan kuruluşu olan Oerlikon Barmag ve Brückner Group GmbH arasında ortak girişim olarak kurulmuş bir Alman makine yapım şirketidir. Bugün şirket, Almanya'nın Remscheid kentindeki yerinde 160'tan fazla personel istihdam etmekte ve işlerini ekstrüzyon ve filtrasyon teknolojilerinin yanı sıra komple eğirme hatları (VarioFil) ve geri dönüşüm teknolojilerinin (VacuFil) geliştirme, mühendislik, tasarım ve üretimine odaklamaktadır. Sunulan hizmetler, tasarım ve planlama aşamalarından projelerin uygulanmasına kadar uzanmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.