Asil Makine KTM 2020 Fuarından Memnun Ayrıldı

Sektörde birikimi ve tecrübesi, gelişmiş makine parkuru, uzman ekip ile yüksek kalite “Tekstil Makinaları Yedek Parçaları” KTM sürekli katılımcısı.

  10 Kasım 2020 13:48 Salı
Asil Makine KTM 2020 Fuarından Memnun Ayrıldı

Asil Makine / Sevda Kılıçaslan Genel Md

KTM fuarı, tekstil sektörüne katkılarıyla önemli bir fuar. İkinci kez katıldığımız fuarda, yine katılımımızdan memnun olarak ayrıldık. Gelen ziyaretçi sayısı ve ziyaretçilerin sektöre yakınlığı ile verimli bir fuar gerçekleştirmiş olduk. Pandemi sebebiyle ziyaretçi sayısında önceki yıla göre bir azalma olsa da, alınan tedbirlerle güvenli bir fuar oldu.

Yakın Plan Asil Makina: Sektörde 30 yılı aşan bilgi birikimi ve tecrübesi, gelişmiş makine parkuru, deneyimli çalışma arkadaşları  ile kaliteden ödün vermeden “Tekstil Makinaları Yedek Parçaları” imalatı yapan firma 1500 ün üzerinde ürünü stoklu çalışabilmektedir. Asil Makina müşterilerine özel üretim yapma kapasitesi bulunan önemli üreticilerimiz arasında yer almaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.