2023 Uluslararası Woolmark Ödülü için Başvurular Başladı

Uluslararası Tekstil ve Moda Endüstrilerinin önde gelen markalarından Woolmark, modanın geleceğini yeniden şekillendirmek isteyen en yaratıcı ve yenilikçi tasarım yeteneklerini arıyor.

  04 Ekim 2022 08:48 Salı
2023 Uluslararası Woolmark Ödülü için Başvurular Başladı

Dünyanın en özgün ve en prestijli moda ödüllerinden olan ve her yıl Uluslararası Woolmark Ödülü olarak yeni yetenekleri ve tasarımcıları sektöre kazandıran yarışmanın başvuruları 20 Ağustos’a kadar devam ediyor.

Uluslararası Woolmark Ödülü'ne katılım, başvuru kriterlerini karşılayan dünya çapındaki tüm markalar için geçerlidir. Tüm başvurular, modada olağanüstü başarıları keşfetmeye ve beslemeye kendini adamış endüstri uzmanlarından oluşan bir Danışma Konseyi tarafından incelenecektir.

The Woolmark Company Genel Müdürü John Roberts, "Her yıl, sadece yenilikçi, sürdürülebilir elyafımıza ışık tutmaya yardımcı olmakla kalmayıp, aynı zamanda daha parlak bir yarın için moda endüstrisinin gidişatını değiştirmeye kendini adamış en parlak yükselen moda yıldızlarını arıyoruz" diyor. "Çevrimiçi başvurular, Uluslararası Woolmark Ödülü'nün gerçekten küresel bir etkinlik olarak kalmasını sağlıyor ve dünyanın dört bir yanından tasarımcılar, ünlü mezunlarımızın ayak izlerini takip etmeye davet ediliyor. Ayrıca, gelişmekte olan en iyi tasarım yeteneklerinin ödülle birleştirilmesinde değerli bir rol oynayan Uluslararası Woolmark Ödülü Aday Gösteren Kuruluşların sürekli desteğine de teşekkür ediyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.