Tihi Teks TME 2021’de

08-11 Eylül 2021 Tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri fuarı TME 2021'de Tihi Teks yerini aldı.

  24 Haziran 2021 09:18 Perşembe
Tihi Teks TME 2021’de

1974 yılından bugüne %100 Türk sermayesiyle, tekstil örgü makineleri için üretmekte olduğu yedek parçalar ile Türkiye’deki tekstil sektörünün gelişmesine hizmet eden Tihi Teks Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021’e katılma kararı verdi. 2005 yılında ihracat yapmaya başlayan firma günümüzde yaygın satış ve servis ağı ile Dünya çapında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Tihi Teks Tekstil pazarındaki talepleri teknolojik yenilikleriyle karşılamayı amaçlıyor. Geleneksel yöntemler yerine yenilikçi bir üretim tarzının hakim olduğu firma, Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı  TME 2021’de yeni ürettiği teknolojilerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine sergileyecek. Tihi Teksin üretimini yaptığı ürün başlıca grupları: Çorap örgü platin ve iğneleri, Düz örgü platin ve İğneleri, Yuvarlak örgü Platin ve İğneleri, Tül Perde Platin ve İğnelerinden oluşmakta.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.