Stoll, Son Yeniliklerini Tanıttı

Almanya’nın güçlü örme makinaları üreticisi Stoll, örme teknolojilerine getirdiği son yenilikleri tanıttı

  22 Temmuz 2015 08:11 Çarşamba
Stoll, Son Yeniliklerini  Tanıttı

Alman düz örme makineleri üreticisi Stoll, yumuşak tıbbi ürünler, spor ürünleri, tel örmeler, kompozit uygulamalar, döşemelik kumaşlar, korucuyu giysilere yönelik uygulama örneklerini ziyaretçilere sergiledi. Stoll, standında dokuma görünümlü kumaş ve takviyelere olanak tanıyan atkı takviyeli kumaşlar için entegre presli inlay sistemine sahip yeni ADF 32 W çoklu ölçekli E 72 makinesini tanıttı.

Özel döşeme çözümleri ve ilgi çekici spor ürünlerinin yanı sıra yumuşak ürünler gibi tıbbi cihaz üretim merkezlerinde kullanılan Stoll CMS makineleri, kompozit ürünlerdeki tekstil malzemelerinin yanında, tel veya iletken örmelerin üretiminde de kullanılabiliyor.

ADF 32 W

2 iplik taşıyıcısı ile tüm örgü uygulamalarının yapılabildiği ADF 32 W, üzerindeki 16 ray sayesinde 127 santimetrelik bir çalışma genişliği sunuyor. Yatay ve dikey konumda bulunan iplik taşıyıcıları ve multi desen sistemi sayesinde sınırsız desen seçeneği bulunan ADF 32 W, atkı takviyeli kumaşlar için entegre presli inlay sistemi ile öne çıkıyor

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.