Shang Gong Grup, Stoll’un Ortağı Oldu

Çinlilerin satın alma veya birleşme yoluyla ortaklık kurduğu şirketlerin son halkası Stoll oldu

  03 Kasım 2015 09:40 Salı
Shang Gong Grup, Stoll’un Ortağı Oldu

Alman düz örme makineleri üreticisi Stoll, Asya’daki etkinliği arttırmak için Shang Gong Grup ile ortaklık kurdu.  Stoll’dan yapılan açıklamaya göre gelecekteki büyüme ve sürdürülebilirliği devam ettirmek için böyle bir karar alındığı ifade edilirken, Shang Gong Grup sayesinde Asya pazarında daha etkin bir konuma gelineceği vurgulandı.

Bünyesinde tekstil sektörünün Dürkopp Adler, Pfaff Industrial ve KSL Keilmann gibi önemli markalarını bulunduran Shang Gong Grup, sermaye artırım yoluyla azınlık hisseleri ile sınırlı sorumlu bir ortak olarak H. Stoll AG & Co. KG’nin ortağı haline geldi. Ayrıca Shang Gong Grup’un Stoll’un denetim kurulunda daimi bir üyesi de bulunacak. Resmi ortaklık, ilgili şirket birleşme kontrol yetkilileri tarafından verilecek iznin ardından hayata geçecek.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.