Mayer&Cie’ye En İyi 100 Ödülü

Dünyanın önde gelen yuvarlak örme makineleri üreticilerinden Mayer & Cie, Almanya’nın en iyi 100 şirketinden biri seçildi.

  22 Temmuz 2016 09:00 Cuma
Mayer&Cie’ye En İyi 100 Ödülü

Almanya’nın en yenilikçi 100 şirketinin belirlendiği “En İyi 100 Ödülleri” kapsamında örme makinelerinin önemli üreticisi Mayer&Cie’de ödüle layık görüldü. Köklü bir geçmişe sahip olan Mayer & Cie, ödülü inovasyon yönetiminin yanı sıra eğirme ve örme teknolojisine yönelik geliştirdiği yenilik ‘spinit systems’ sayesinde kazandı. Kazandığı ödül ile Almanya’nın seçkin firmalarından biri olduğunu kanıtlayan Mayer&Cie’nin yöneticilerinden Benjamin Mayer ve Sebastian Mayer, 24 Haziran’da ödülü jüri üyelerinden Ranga Yogeshwar’ın elinden aldı.

“Almanya’nın en iyi 100 şirketinden biri olarak adlandırılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyen Mayer&Cie’nin Kurumsal Gelişmeden Sorumlu Müdürü Sebastian Mayer, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu ödül, bizim yuvarlak örme makineleri alanında yeniliklerin öncüsü olmaya yönelik iddiamızı başardığımızı gösteriyor. Son yıllarda ‘spinit systems’ teknolojisi çoğunlukla kalkınma departmanımızın gündeminde en üst sıralarda yer aldı. Mayer&Cie, seri üretim makinesi Spinit 3.0 E’yi 2015’te endüstrinin önde gelen fuarında tanıttı. Şirket, eğirme ve örme sürecini tek bir makinede birleştirerek tamamen yeni bir yaklaşımı başardı. En iyi 100 jürisi, bunu Mayer&Cie’nin inovasyon başarısının bir kanıtı olarak gördü. En iyi 100 ödülleri bireysel ürünler için değil şirketin genel performansı için veriliyor ve Mayer&Cie’nin genel performansı bu yıl oldukça etkileyiciydi.”

İnovasyon Şirketin Bir Parçası

Mayer&Cie’de inovasyonun her zaman şirketin bir parçası olduğunu dile getiren Sebastian Mayer, “Her zaman sektörün bir adım önünde olmak, yaklaşık 40 yıl boyunca şirketi yöneten büyükbabam Emil Mayer’in sloganı olmuştur. Bunu yapabilmek için yıllık gelirimizin yüzde 4-6’sını Ar-Ge’ye ayırmaktayız. Bu rakam endüstri için ortalamanın üzerinde ve şirket çalışanlarımızın yaklaşık yüzde 7’si Ar-Ge ve tasarım alanında çalışmakta. Hali hazırda şirketin 300’den fazla patenti bulunuyor. Spinit systems teknolojisi, tek başına ulusal ve uluslararası patent başvurularının yaklaşık yüzde 50’sini oluşturuyor.” sözlerine yer verdi. ‘En iyi 100’ ödülünde dünya pazarlarından lider şirketlerle birlikte yer alan Mayer&Cie, inovasyona yönelik çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.