Mayer & Cie’den Yuvarlak Örgüde Özel Teknolojiler

Yuvarlak örme teknolojilerinin başarılı üreticisi Mayer & Cie, İstanbul’da tanıtacağı 3 yeni makine ile yuvarlak örgüdeki gelişmeleri sergileyecek.

  03 Nisan 2018 01:00 Salı
Mayer & Cie’den Yuvarlak Örgüde Özel Teknolojiler

Yeni teknolojilere yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Albstadt merkezli yuvarlak örgü makinesi üreticisi Mayer & Cie. yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği OVJA 2.4 EM, D4 2.2 II ve Relanit 3.2 HS. örme teknolojilerini İstanbul’da sergileyecek. Türkiye mümessili Mayer Mümessillik ile birlikte İstanbul tekstil makineleri fuarında salon 8 Stant 805A’da örmede çığır açan yeniliklerini tanıtacak olan Mayer & Cie. Türkiye pazarına duyduğu güveni bir kez daha göstermeyi hedefliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Mayer & Cie. Bölge Satış Müdürü Stefan Bühler, “Standımızda hem yıllardır pazarda denenmiş ve güvenilen Relanit ve OVJA gibi teknolojilerimiz ve diğer yanda ise tamamen yeni konseptlerimiz bulunacak. Spinitsystems bu çabalarımızın en güzel örneğidir. Bilinen makinelerimizdeki geliştirmeleri ve kişiselleştirme seçeneklerini anlatacağız. Ayrıca yeni çözümlerimizi detaylı olarak açıklayacağız.” Mayer & Cie’nin sektörde lider olmak için Ar-Ge’ye düzenli bir kaynak aktardığını söyleyen Stefan Bühler bu nedenle pazara sundukları makine ve teknolojilerin de rakiplerinden çok farklı olduğunun altını çizdi.

Mayer & Cie 3 Makinesini Sergileyecek

Mayer & Cie. standında; bir adet OVJA 2.4 EM, bir adet D4 2.2 II ve bir adet Relanit 3.2 HS. Sergilenecek. Örme sektörünün dikkatini çekmesi hedeflenen OVJA 2.4 EM makinesi modaya uygun dış giyimde uzun dönem en çok satan model OVJA 2.4 E’ye dayanıyor. Yeni OVJA 2.4 EM ise yatak kumaşında uzman. Bu makine, çift örmeli ve çift kat elektronik jakarlı kumaşları üretiyor. Tüm bunlar Mayer & Cie. müşterinin alışkın olduğu kalitede sağlanıyor. Relanit 3.2 HS ve D 4.2.2 II makineleri ise Türk tekstil üreticileri tarafından çok iyi bilinen teknolojilerden biri. Relanit 3.2 HS, özellikle elastromerik kaplama söz konusu olduğunda, olağanüstü verimlilik ve güvenilirlik sunan Relanit ailesindeki en yeni makine. D4 2.2 II ise ribana, 8-kilitli ve interlok yapıların üretilmesinde dünya çapında popüler bir model olarak biliniyor. D4 2.2 II ve Relanit 3.2 HS açık en çalışmalarda sergilenecek. OVJA 2.4 EM ise dev açık en bir şekilde olacak ve bu yüzden oldukça etkileyici bir manzara oluşturması bekleniyor. Mayer & Cie.’nin standdında sergilenmeyecek yeni iplik ve örme teknolojisi spinitsystems ile ilgili ise satış temsilcileri ziyaretçilere detaylı bilgiler verebilecek.

Mayer & Cie. makinelerinin yüksek üretkenlik, verimlilik ve karlılıkla bilindiğini söyleyen Stefan Bühler, çok zengin bir portföye sahip olduklarını, İstanbul’da bunun küçük bir parçasını gösterebileceklerini belirtti.

“Türk Pazarının Önemi Son Yıllarda Daha da Gelişti”

Mayer & Cie’nin Türkiye pazarında özel bir konumda yer aldığını belirten Stefan Bühler; “Türkiye ilk üç büyük pazarımızdan biri. Bu durum yıllardır böyleydi ve son zamanlarda daha da gelişti.” sözlerine yer verdi. Bühler bu başarıda Türkiye mümessilleri Mayer Mümessillik’in önemli katkısı olduğunu vurgulayarak, “On yıllardır birlikte çalıştığımız Mayer Mümessillik sayesinde bu başarı elde edildi. Her zaman harika bir iş çıkardılar. Türk tekstil ve örgü pazarına ilişkin bilgileri hem çok geniş hem de çok derin. Tüm servis teknisyenleri Albstadt merkezimizde eğitildi ve hepsi çok tecrübeli.” dedi. Türkiye mümessillerinin yerel pazarla çok güçlü bağları olduğu belirten Bühler, bunun kendileri için kesinlikte Türkiye pazarına yakın olmak anlamına geldiğini kaydetti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.