Asya'da Tekstil Endüstrisi için Yüksek Teknoloji Çözümleri

KARL MAYER, Haziran 2021'de ITMA ASIA + CITME'de dijitalleşmeye odaklanan yeniliklerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

  21 Nisan 2021 09:18 Çarşamba
Asya'da Tekstil Endüstrisi için Yüksek Teknoloji Çözümleri

KARL MAYER, ITMA ASIA + CITME'de bir kez daha dijitalleşmenin öncüsü olarak kendini tanıtacak. Yenilikçi pazar lideri, tüm makine segmentleri için yenilikçi dijital çözümler sunarak müşterilerin benzeri görülmemiş esneklik, verimlilik ve hepsinden önce özgürlükten yararlanmasını sağlıyor.

KARL MAYER Grubu CEO'su Arno Gärtner,  "Yaklaşan ITMA ASIA + CITME bizim için iki açıdan çok özel bir ticaret fuarı. Yüz yüze iletişimde uzun bir aradan sonra, en önemli pazarımız olan Çin'de müşterilerimizle tekrar yüz yüze fikir alışverişinde bulunmayı dört gözle bekliyoruz. Ayrıca, STOLL ile birlikte bu ilk ticari fuarımızdır. Hem çözgülü örme hem de düz örme sektörlerinin yanı sıra çözgü hazırlama ve teknik tekstil sektörlerinden ziyaretçiler, yeni iş fırsatları, daha güçlü pazar hakimiyeti ve optimize edilmiş üretim süreçleri hakkında her şeyi öğrenebilecekler, "dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.