Karl Mayer Textronic® Dantel Pazarında Liderliği Kaptırmıyor

Karl Mayer dantel üreticilerine sunduğu MT 51/1/32 ile verimlilik, esneklik ve ekonomiklik garanti ediyor.

  23 Mayıs 2014 08:11 Cuma
Karl Mayer Textronic® Dantel Pazarında Liderliği Kaptırmıyor

Çözgü örme ve çözgü hazırlama teknolojilerinin güçlü markası Karl Mayer, küresel pazarda hem aktiviteleri hem de yenilikçi teknolojileriyle güçlü konumunu sürdürmeye devam ediyor. Textronic® dantel pazarındaki liderliğini sürdüren Karl Mayer, ITMA Asia ve CITME’de MT 51/1/32 ile birlikte MT 31/1/16 başlangıç makinesi ve kılavuz çubukları azaltılmış olan MT 43/1/24’ü ziyaretçilerin ilgisine sunulacak.

MT 51/1/32

Karl Mayer dantel üreticilerine sunduğu MT 51/1/32 ile verimlilik, esneklik ve kaliteli ürün garanti ediyor. MT 51/1/32’de bulunan desen tarakları ile dar veya orta genişlikte elastik dantel şeritlerin ve dış giysi sektörü için her türlü dantelli kumaşların üretimini kolaylaştırıyor.  Değişken zemin yapıları vasıtasıyla sofistike görünüm ve yüksek kaliteli uygulamalar yapılmasını sağlayan MT 51/1/32 ile jakar ve armür modüllerinde karakteristik kabartma uygulamaları yapılabiliyor.

Ekonomik Çözümler

MT 51/1/32’de bulunan elektronik tarak kumandası sayesinde zemin tarakları ve desen tarakları için uygulama işlemlerini kolaylaşırken, ekonomik çözümler sunuyor. 50 adet PPD yer aldığı MT 51/1/32’de ayrıca ‘Motion Control’ hareket kumandası ve temel fonksiyonların kontrolü için “Multispeed” çoklu hız kumandası, zemin kılavuz çubuklarının, desen kılavuz çubuklarının ve jakar çubuğunun kontrolü için desen kumandası üreticilere kullanım kolaylığı sağlıyor. Desen bilgilerinin okunup yazılmasına yönelik USB portu, üretim bilgilerinin görüntülenmesi için renkli dokunmatik ekranlı operatör ara yüzü, veri toplamaya yönelik ağ ara yüzü ve entegre iplik kontrolü makinenin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Benzersiz desenleme seçenekleri ile öne çıkan MT 51/1/32 ile özellikle bayan giyimde kullanılan dantellerde çok iyi performanslar gösteriyor. 3,40 metrelik çalışma genişliğine sahip olan MT 51/1/32, E 24 ağ örme kalıbına sahip.

Karl Mayer’e Bir Ödül Daha

Çin’deki çözgü örme sektörünün son zamanlarda yaşadığı hızlı değişimi yakından takip ederek, buraya yatırımları artırarak 2008 yılında Changzhou şehrinde bir okul kuran Karl Mayer, Çin Örme Sanayisi Büyük Ödülüne (CKIA-WKA) layık görüldü. Törende konuşan Çin Örme Sanayisi Derneği Başkanı, tüm dünyada olduğu gibi Çin’de de tekstil alanında yetişmiş elemana çok yoğun şekilde ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

700’den fazla kursiyerin devam ettiği Karl Mayer Akademisi’nin eğitim verdiği kurumlar arasında çözgü örme şirketleri, iplik üreticileri yer alıyor. Alanında uzman kişilerin ders verdiği Karl Mayer Akademisi Çin'in çözgü örme sektörüne yeni bir ivme kazandırdığı yapılan törende sıkça dile getirildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.