Karl Mayer, Hindistan’da İlgi Odağıydı

Karl Mayer, 03-05 Ekim tarihlerinde TechTextil India'da, Almanya Pavilyonu VDMA ile yer aldı.

  04 Aralık 2013 00:15 Çarşamba
Karl Mayer, Hindistan’da İlgi Odağıydı

Karl Mayer Grubu, TechTextil India'da,  3-5 Ekim 2013 tarihlerinde Mumbai'de gerçekleşen fuarda Alman pavilyonu ortak fuar standında yer aldı. Ayrıca, bu fuardan kısa bir süre sonra 25 Ekimde Oberthausen/Almanya’da merkez ofisinde düzenlediği herkese açık bir etkinlik ile tekstil makineleri yeniliklerini misafirlerine sundu.

Karl Mayer TechTextil İndia’da

Haziran ayında Frankfurt / Main’deki Techtextil fuarında ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karl Mayer Grubu, beklentilerin üzerinde bir katılım gerçekleşen Hindistan fuarında ekipmanlarını başarıyla tanıttı. Karl Mayer'in TechTextil India'daki fuar programında, şirketin teknik ipliklerin işlenmesi için tasarlanmış çözgülü örme makineleri ve yenilikçi iplik ekipmanları hakkındaki bilgiler üreticilere sunuldu.

KARL MAYER, standına gelen ziyaretçilere, gölge ağları ve sivrisinek ağlarının yanı sıra, yarı teknik çözgülü örme makaleleri ve spacer kumaşları ile ilgili parçalarda geniş bir bilgi yelpazesi sundu. Karl Mayer Malimo katılımcılara, triko ve raşel makineleri üretim olanaklarının yanı sıra, atkı atma sistemi ve çözgü makineleri portföyüyle donatılmış dergiyi sundu. Fuar konusunda açıklama yapan Karl Mayer Malimo'nun satış müdürü Axel Wintermeyer; “Hindistan, modern tekstili kullanmak için iyi bir hazırlık içinde. Ziyaretçiler ve müşteriler ile görüşmeler yapmayı ve bazı makineler için sözleşmeler imzalamayı umut ettik. Fuardaki kendine özgü, hedef odaklı sunumu göz önüne alındığında, Karl Mayer Grubu olarak bunu başardığımızı hissediyoruz” dedi.

ITMA 2015 İçin Ön Hazırlık

Barselona’daki ITMA 2011 ve Milano’da düzenlenecek ITMA 2015 arasındaki 4 yılı oldukça uzun bir süre kabul eden Karl Mayer en son yeniliklerini duyurmak için bir etkinlik düzenledi. Almanya’da 25 Ekim tarihinde gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 200 misafir katıldı. Küresel tekstil pazarında çözgülü örme ve çözgü hazırlama makinaları alanında 1937 yılından bu yana yer alan Karl Mayer, en son modellerini içeren teknoloji sunumlarının yanı sıra tekstil gösterileri de gerçekleştirdi. Etkinliğin göz alıcı programının üçüncü vurgusu ise tam desenlendirme olanaklarının kullanım kolaylığı sağlayan yazılım çözümlerini kapsayan sunumlar oldu.

Örme İş Birimi Satış Başkan Yardımcısı Oliver Mathews etkinlik hakkında; “"Önemli müşterilerimizin çoğu bizleri ziyaret etti ve sergilenen makinelerimiz veKarl Mayer'in yenilikçi gücü ikna ediciydi. Sonuç olarak, herkese açık etkinlik son derece mükemmeldi.” Yorumunu yaptı.

Teknoloji gösterisi, iç çamaşırı, spor giyim ve dış giyim olarak küçük ama seçkin ürün gösterisi ile tamamlandı. Ziyaretçilerin şirketin kendi yarattığı ceketler ve gece elbiselerini görmek için fırsatları oldu. Ayrıca, KARL MAYER,  ISPO Textrends Forum Sonbahar / Kış 2015/2016 tekstil trendleri hakkında trend uzmanı Louisa Smith'in ders vermesi konusundaki desteğini kazanmayı başardı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.