Jacob Müller, Yeni Teknolojileriyle Techtextil’de Yer Aldı

Comez’i bünyesine kattıktan sonra kroşe ve örme makineleri alanındaki çalışmalarını hızlandıran Jacob Müller, fuarda 3 yeni teknolojisini sundu

  17 Temmuz 2013 22:27 Çarşamba
Jacob Müller, Yeni Teknolojileriyle Techtextil’de Yer Aldı

Teknik tekstiller alanında yapılan en önemli fuar organizasyonlarından birisi olan Techtextil Frankfurt önemli firmalara ev sahipliği yaptı. Dar kumaşlar alanında sergilediği başarılı çalışmalarını fuarda tanıtan Jacob Müller, müşterilerinden de tam not aldı. Fuarda üç yeni ürününün tanıtan firma, NH2 53 elektronik kontrollü dar kumaş tezgahı, UV40-G220/H otomatik kesme makinesi, çift iğne yataklı çözgülü örme makinesi COMEZ DNB/EL-32 teknolojilerini profesyonellere ve alıcılara sundu. Pazardaki diğer iğneleme tezgahlarından farklı olarak yeni özellikler eklenen NH2 53 elektronik dar kumaş tezgahı, gücünü ara dişliler ve kemerler olmadan direk olarak tezgâhtan alan LRK tork motoruna sahip. Ayrıca enerji tüketimi açısından başarılı sonuçlar veren teknoloji, monofilament dokuma üretimine yönelikte kullanılabiliyor. Jacob Müller’in fuarda sergilediği ürünlerden diğeri de UV40-G220/H oldu. Almanya’daki Jacob Müller tesislerinde üretilen teknoloji, özellikle dar dokumanın en önemli ürünlerinden olan kemerler ve elastik olmayan bantların üretiminde kullanılıyor. Kesme uzunluğu 1,000 mm’ye kadar programlanabilen teknolojide işlem hızı dakikada 15 parça olarak belirtiliyor.

DNB/EL-32 Birçok Alanda Kullanılıyor

Comez tarafından geliştirilen yeni sistemde, teknik kullanımlara yönelik dirençli kumaşlar üretiliyor. Spor, gıda, sanayi, jeotekstil, otomotiv, inşaat alanında kullanılan kumaşların üretimi elektronik çift iğne yataklı çözgülü örme makinesi COMEZ DNB/EL-32 ile yapılabiliyor. Ayrıca sağlık sektöründe kullanılan bandajlar, tek kullanımlık çamaşırlar, pedler makinenin üretim segmenti arasında yer alıyor. Her tip iplikte etkin bir şekilde çalışabilen COMEZ DNB/EL-32, geniş çalışma eni ve 5-20 n.p.i arasındaki inceliklerde temin edilebiliyor. 8 desen kılavuz yayı ile donatılmış ve elektronik kontrollü olan makine, talep halinde aşırtma platin grupları ile temin edilebiliyor. İplik besleyicileri ve bitmiş ürün aşağı alınma işlemleri elektronik olarak desteklendiği için, aynı üründe farklı dikiş yoğunlukları (dikiş/cm) ile farklı çözgü/atkı besleme ve elastiklik değerlerinde çalışmak mümkün hale geliyor. 32 inç çalışma genişliğine sahip olan makinenin iki iğne yatağı arasındaki mesafe, 20mm olarak belirtiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.