İtici Etmenlerle İnovasyonlar

Karl Mayer'deki (Çin) ürün gösterimi tüm beklentileri aşıyor.

  16 Şubat 2024 09:21 Cuma
İtici Etmenlerle İnovasyonlar

Karl Mayer Grubu, kriz ve çalkantı zamanlarında, müşterilerini işletmelerinin gelişimine yönelik öncü çözümlerle şu anda destekliyor. Küresel oyuncu, yakın zamanda, bu pazarda hâkim olan yeniliklerin neye benzediğini, 19-23 Kasım 2023 tarihleri arasında Itma Asia'da düzenlenen bir ürün gösterimi sırasında Changzhou Şehrindeki tesisinde ortaya koydu.

Maksimum esnekliğe sahip çok işlevli bir RASCHELTRONIC®, ürünleri çok beğenilen Leavers Lace standardına her zamankinden daha yakın olan TEXTRONIC® Lace ve performans optimizasyonlu seçili performans odaklı yerleşik makinelerle tamamlanan triko makinesi ailesinin orta sınıf temsilcileri olan iki makine de dâhil olmak üzere, sektördeki bir araya gelen yepyeni makinelerden oluşan bir ürün yelpazesi ilk kez görücüye çıktı. Ayrıca, tam kapsamlı kullanıma yönelik çift iğne çubuklu raşel makinesi, geniş bir yelpazede yüksek kaliteli jakarlı aralık açıcı tekstiller üretme olanaklarını ortaya koydu. Makinelere ek olarak, diğerlerinin yanında, çözgülü örme fabrikalarının üretim yönetiminde devrim yaratan ve makinenin enerji tüketimini izleyen yenilikçi dijital çözümlerin yanı sıra en üst düzeyde tam kapsamlı destek için Bakım Çözümleri teklifleri de vardı.

Çok çeşitli gösterimler çok iyi karşılandı. Karl Mayer (Çin), çoğu Çin'den olmak üzere aynı zamanda Hindistan, Kore, Türkiye, Tayvan ve Endonezya'dan gelen toplam 215 ziyaretçiyi ağırladı. Yoğun ilgi şaşırtıcıydı. Rainer Müller, "Ürün gösterimi tüm beklentilerimizi aştı. Karl Mayer'de (Çin) benzer etkinliklerde Çin'den ve yurt dışından her zamankinden daha fazla misafir vardı" dedi. Ancak, Karl Mayer Çözgülü Örme İşletme Birimi Satış Başkanı sadece ziyaretçi sayısından memnun kalmadı. "Teşhirdeki toplam on makine ile çok geniş yelpazede son uygulamalarda teknolojik lider olduğumuzu göstermeyi başardık. Satış yöneticilerimiz ve Ar-GE ekibimiz, makinelerin performans gösterimleri sırasında ve sonrasında müşterilerimizden çok sayıda pozitif geri bildirim aldı. Bazıları gördüklerinden o kadar etkilendiler ki bizimle tesiste fiyat görüşmelerine başladılar" dedi, Rainer Müller. Dantel raşel makinesi hatta teşhirde satıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.