Elips Tekstil, Pailung Örme Makineleri ile TME 2021’de

Elips Tekstil, temsilciliğini yürüttüğü Tayvanlı tekstil makineleri üreticisi Pailung firmasının yeni ve en gelişmiş modellerini TME 2021 Fuarında tanıtacak.

  24 Mayıs 2021 09:30 Pazartesi
Elips Tekstil, Pailung Örme Makineleri ile TME 2021’de

Uzun yıllar edindiği tecrübe sayesinde temsilcisi olduğu firma sayısını müşterilerden gelen talep üzerine artıran Elips Tekstil, dünyanın önde gelen örme makineleri üreticilerinden olan Pailung ile İstanbul Uluslararası Tekstil Makineleri TME 2021 Fuarında yuvarlak örme makinelerini çalışır vaziyette sunacak.

Müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak en uygun ürünün satışını gerçekleştirmeyi amaçlayan Elips Tekstil, tekstil makinelerinin satış sonrası hizmetlerini de yürütüyor. Kurulduğu 1995 yılından bu güne kazandığı deneyimleri iş ortaklarıyla paylaşan firma, yüksek kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve düzenli servis hizmeti ile sektörün dikkatini çekiyor. Elips Tekstil’in temsilciliğini yürüttüğü Pailung, 72 ülkede distribütör ve satış ağına sahip olan Pailung markası, Türkiye’de örme alanında önemli bir Pazar payına sahip.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.