Loepfe YarnMaster ZENIT - Piyasa Odaklı İplik Temizleme

Pamuk fiyatları sürekli olarak artmakta, iplikler için rekabetçi kalite gereksinimleri ile birlikte fiyat baskısı gittikçe zorlaşmaktadır. Diğer taraftan, pamukta yabancı madde oranı artmaktadır

  19 Mart 2013 05:12 Salı
Loepfe YarnMaster ZENIT -  Piyasa Odaklı İplik Temizleme

Pamuk fiyatları sürekli olarak artmakta, iplikler için rekabetçi kalite gereksinimleri ile birlikte fiyat baskısı gittikçe zorlaşmaktadır. Diğer taraftan, pamukta yabancı madde oranı artmaktadır.


LOEPFE sürekli geliştirilen, başarılı, lider ve kanıtlanmış Yarn Master iplik temizleyici ile yeni, optimize edilmiş triboelektrik P2 sensörü ile yeni standartları belirliyor.

Yeni YarnMaster Zenit jenerasyonu ile optimize edilmiş ölçüm algoritmaları ve çok hızlı sinyal işleme ile iplik temizlemede hassasiyet artırılmıştır.

YarnMaster Zenit, Loepfe'nin en son kalite kontrol sistemi, iplik temizleme ve iplik kalitesinde en yüksek beklentileri en problemli çevre koşullarında dahi emniyet ve güvenilirlik içinde isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Ürün

LOEPFE optik iplik temizleyicilerde liderdir. İsviçre firması küresel pazarın yaklaşık %50’sine sahiptir. Özel “tam-çevresel görüş” iplik yapısının tamamının değerlendirmesini sağlar. Optik ve triboelektrik ölçüm metotları tüm iplik kalitelerinde, iplik numara aralıklarında ve elyaf materyallerinde optimal çözümlerle kendilerini kanıtlamışlardır. Yarn Master Zenit iplik temizleyici iplik tiplerine materyallere göre oldukça esnektir ve tüm iplik numara aralığını tek bir yoklama kafası ile kapsar. Fantezi iplikler dahi taviz vermeden basit temizleme ayarları kullanılarak temizlenir. Zenit yoklama kafasının optimize edilmiş iplik yolu sayesinde, sarım hızı yüksek olduğunda bile ipliğe çok az aşındırıcı etkisi vardır. Yoklama kafasına monte edilmiş 7-parçalı ekran ile olayları anında iğde görüntüler.

1363637871_665x300.jpg

Pahalı polipropilen hatası                                
boyalı son üründe

Yeni standartlar ile yabancı madde temizleme

Şimdiye kadar, Yarn Master Zenit F yüksek hassasiyet ile yabancı madde temizliği sağlamıştır. Son gelişmeler yazılım ve donanım geliştirmelere entegre edilmiş ve yine önemli ölçüde temizleme performansını arttırmıştır.

Polipropilen tanıma

Beyaz ve şeffaf polipropilen elyaflarının sebep olduğu iplik kirlenmesi üretim ve kalite kayıplarına neden olur. Beyaz PP sadece boyama ve ağartmadan sonra görünür olur. Temizleme iplik kalitesini arttırır ve boyanmış son ürünle ilgili maliyetli şikâyetleri engeller. Şeffaf veya pamukla benzer renkteki PP ve diğer sentetik yabancı maddeler klasik iplik temizleme ile zorlukla tespit edilebilir. Bu sorunların üstesinden gelmek için, LOEPFE kanıtlanmış P sensörünü en ileri teknolojiye yükseltilmiş ve P2 sensörünü geliştirmiştir. Pamuk iplikleri ve karışımları böylece verimli bir şekilde temizlenir.

 

Loepfe’nin verimli ve güvenilir yeni P2 sensörü müşteriye gerçek faydalar sağlar, ve avantajları şunlardır:

 

-      Sentetik yabancı maddenin kontrollü, güvenilir temizliği önemli bir rekabet avantajı sağlar ve, çoğu durumda modern iplik ticareti için zorunludur.

-      Boyanmış iplikte yabancı madde sebebiyle şikâyetler azaltılır.

-      En zorlu Pazar segmentine kapı açılır. Bu segmentte, polipropilenden temizlenmiş iplik teme bir ön koşuldur.

-      Bitmiş üründe daha iyi kalite, ve daha iyi fiyatlar,

-      Daha az hammadde kaybı,

-      Kaynakların daha verimli kullanımı,

-      Sonraki proseslerde verimlilik artışı ve buna bağlı maliyet tasarrufu.

 

İpliklerini LOEPFE’nin YarnMaster ZENIT FP iplik temizleyicileri ile işleyen iplik fabrikaları geleceğe hazırdır!

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.