Yeni Nesil Barkod Çözümlerinde Uzmanlık

Akbarkod, sunduğu yeni nesil teknolojiler ve kaliteli ürünlerle sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

  11 Ağustos 2017 01:00 Cuma
Yeni Nesil Barkod Çözümlerinde Uzmanlık

Hazır giyim başta olmak üzere ayakkabı, kimya, medikal, kozmetik ve perakende gibi birçok sektöre barkod ve etiket alanında çözümler sunan, aynı zamanda donanım ve teknik servis hizmeti sağlayan Akbarkod, konumunu kısa sürede güçlendirerek, bugün sektördeki önemli firmalar arasında yerini aldı.

Özellikle hazır giyim ve tekstil sektörüne sundukları çözümler hakkında yayın grubumuza bilgiler veren Akbarkod Genel Müdürü Caner Şahin, başarı grafiklerini yükselten ürün ve hizmetler konusunda özel açıklamalarda bulundu.

2011 yılında sektörde tecrübeli ortaklar tarafından kurulduklarını ve ilk yıldan itibaren yükselen bir ivme ile büyümeyi sürdürdüklerini belirten Caner Şahin,  uzman piyasa bilgisi, stoklu çalışma ve fuarlara katılmanın avantajını yaşadıklarını kaydetti. Şahin, “Bu işe başladığımızda ne yapacağımızı biliyorduk. Ancak sektörün içinden gelen insanlar olarak, sektörü yakından tanıyorduk. Akbarkod adı ile yeni bir heyecanla markamızı kurduktan sonra hızlı bir şekilde ekibimizi büyüttük. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak yatırımlar yaptık ve şu anda sektörde sayılabilecek en iyi firmalar arasında yer alıyoruz.” sözlerine yer verdi.

24 kişilik ekibi ile sevkiyattan teknik servise, tüm süreçleri titizlikle yürüten Akbarkod, müşterilerine sunduğu özel çözümlerle kusursuz müşteri memnuniyeti hedefliyor. Kendilerini rakiplerinden ayıran en önemli özelliğin sadece işlerine odaklanmak olduğunu ifade eden Şahin, “Bizim işimiz kolay görünen ancak arka tarafında zor işleyen bir süreç. Bizim sattığımız tarzda ürünlerin tamamını sokak arasındaki bir kırtasiyede de, tekstil sarf malzemeleri satan bir mağazada da bulabilirsiniz. Maalesef artık sektörün geldiği konum bu… Ancak bizim farkımız sadece bu işi yapıyor olmamız. Biz yanında tekstil malzemeleri ya da kırtasiye ürünleri satmıyoruz. Ekibimiz tamamen buna odaklı ve 6 yıldır bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Müşteriye Tek Elden Komple Çözümler

2011 yılından bu yana yükselen bir ivme ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Caner Şahin, müşterilerine tek elden komple çözümler sunmaya odaklandıklarını sözlerine ekledi. “Biz hem donanım ürünleri satışı hem de sarf malzemelerin satışını yaparken, sattığımız malzemelerin tamamına teknik destek veriyoruz. Ayrıca gelen talepler üzerine yazılımı da kendi bünyemize kattık.” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü; “Barkod yazıcı, barkod okuyucu, el terminalleri gibi ürünleri satışını ve teknik desteğini sağlamaktayız. Sarf ürünleri olarak da özellikle tekstil sektörüne yönelik, japon akmaz başta olmak üzere; saten, nonwoven, coton, tyvek gibi etiketlik kumaşlar ve bunlara baskı yapabilecek B110A, D110A, Wax ve Wax/Resin gibi ribonları satıyoruz. Aynı zamanda birçok sektörün kullandığı barkod etiketlerin de imalatını yaparak müşterilerimize sunuyoruz.”

Akbarkod, yeni nesil barkod yazıcıların Türkiye’ye getirilmesi konusunda yeni markalarla olan görüşmelerini sürdürüyor. Tasarruf, kalite ve uzun ömürlü kullanım açısından sektörde çığır açacak markalara portföylerinde yer vereceklerini sözlerine ekleyen Caner Şahin,  yeni ürünün fiyat/fayda oranının çok iddialı olacağını belirtti.

Tekstil firmalarının müşteri portföylerinin yaklaşık yüzde 70’ini oluşturduğunu söyleyen Şahin, Türkiye’nin en önde firmalarına hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.