Yaz Sezonuna Zarif Machka İmzası

Machka 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda zarafetiyle ön plana çıkan tasarımları, kullanılan renklerle görsel bir şova dönüştürüyor.

  07 Nisan 2016 09:00 Perşembe
Yaz Sezonuna Zarif Machka İmzası

Machka 2016 İlkbahar/Yaz sezonunda zarafetiyle öne çıkıyor. Doğanın uyanışını simgeleyen renk tonlarında hayat bulan Machka tasarımları, büyük çiçek desenli ipekli tafta dokumalar, fisto ve saten örgüler; metalik iplikler ile süslü ve boyutlu brokarların birleştiği boncuk, kristal taş işlemeli yaka gibi lüks detaylar zarif siluetlerde göz kamaştıran bir şova dönüşüyor. Metalik, altın ve gümüş renklere karakter katan yumuşak pastel tonların birlikte kullanıldığı koleksiyonda, büyük pililer, volanlar, hafif ama dolgun kumaşlar sofistike görünümlere anlam katıyor.

Organze ve şifon jorjet kumaşlar, dantellerle kolajlanmış parti elbiseleri ve onları tamamlayan dantel pardösüler, gündüz şıklığını geceye taşıyor. 70’ler esintili yüksek belli pantolonlar ve gümüş iplikli jakarların ipek  kumaşlarla  birlikte kullanıldığı zengin ama sade siluetli takımlar, Machka stilinin karakteristik klasikleri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.