Wülfing, Monforts Makinesini Modifike Etti

Monforts’un 2005 yılı üretimi makinesini satin alan Wülfing GmbH Monforts’dan modifikasyon hizmeti alarak makineyi işletmesinde devreye aldı.

  08 Ekim 2021 09:00 Cuma
Wülfing, Monforts Makinesini Modifike Etti

1885 yılında kurulan Wülfing GmbH, Borken, Kuzey Ren-Vestfalya'da bulunan ana dokuma ve terbiye operasyonları ve Steinfurt'taki bir başka jakarlı dokuma fabrikası ile Almanya'nın en eski ama aynı zamanda en modern ev tekstili şirketlerinden biridir. Çek Cumhuriyeti'ndeki bir hazırlama ve paketleme fabrikasında olduğu gibi. Aile şirketinin kapsamlı ev tekstili portföyü  önde gelen ünlü Dormisette marka nevresim takımı tarafından yönetilmektedir. Ayrıca Wülfing, Steinfurt'taki üretim tesisinde Afrika şam kumaş dokumasında da uzmandır.

Wülfing'in Borken fabrika müdürü Gerd Schulte-Mesum, “Öncelikli yetkinliğimiz geniş enli dokumada ve müşteriye özel serilerin geliştirilmesindedir” dedi ve ekledi, “Almanya'da en modern makinelerde tam entegre üretime sahibiz ve esneklik, devam eden başarımızın temelidir. Hızlı hareket eden pazar, sürekli artan yenilik, hizmet ve yeni fikirlerin hızla uygulanmasını öngörüyor.”

Kumaş stabilitesi

2017 yılında şirket, 2005 yılında üretilmiş olmasına rağmen neredeyse hiç kullanılmamış olan başka bir şirketten ikinci bir Monforts sanforlama hattı satın aldı. Benzer yaştaki bir Monforts eşitleme çerçevesinin arkasına elden geçirildi ve kuruldu.

Schulte-Mesum, "Ne yazık ki, iki makinenin bağımsız kontroller aracılığıyla çalıştırılması gerekiyordu ve entegre bir üniteyi temsil etmiyorlardı" dedi ve ekledi, "Bu, istenen üretkenlik ve kontrol teknolojisinde eksikliklere neden oldu."

Wülfing, bir dizi yükseltme seçeneği konusunda Monforts'a danıştı ve iki makineyi birleştirmek için tamamen yeni bir ortak kontrol sisteminin yanı sıra yeni bir bağlantı girişi, bir gerdirme ve sönümleme alanı ve bir buharlama ünitesi seçti.

Schulte-Mesum, "Monforts, zorlu pandemi koşullarına rağmen teknolojinin hızlı ve hassas bir şekilde kurulmasını ve devreye alınmasını sağladı" dedi ve ekledi, "Sonuç, üretim hızlarında %20'lik bir artış ve çok daha iyileştirilmiş bir rehber sistemi sayesinde kumaş eninde geliştirilmiş uyumluluk oldu.

Monforts Bölge Satış Müdürü Thomas Päffgen, "Halihazırda çalışmakta olan Monforts makinelerinin modifikasyonu ve yükseltilmesinde nelerin mümkün olduğunu gösteren bu projede Wülfing'deki ekiple çalışmak bir zevkti" diye ekliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.