Woolmark’tan Yeni İş Birliği

The Woolmark Company (TWC), Adidas ve Boston Athletic Association (BAA) ile yeni bir iş birliği başlattı.

  11 Mayıs 2018 01:00 Cuma
Woolmark’tan Yeni İş Birliği

Üç yıl süreli ve üç taraflı kurulan ortaklık, 16 Nisan’da ABD’de gerçekleştirilen Boston Maratonu’nda başlatıldı. Spor giyimde merinos yünü hakkında farkındalığı artırmak amacıyla katılımcıları ve tüketicileri hedefleyen ortaklık, Boston Maratonu’nda yüzde 75 Merinos yününden oluşan t-shirtü piyasaya sundu.

Kampanya kapsamında 13 ayrı kategoride ilk 20’ye giren koşuculara ödül olarak merinos yününden yapılan mavi ‘Best in Boston’ t-shirtler verildi. Böylelikle yün t-shirlere sosyal medya aracılığıyla tüketici ilgisi yaratıldı. Ardından ise replika merinos t-shirtler piyasaya çıkarıldı ve maraton boyunca satışa sunuldu.

Oluşturulan kampanya Adidas ve The Woolmark Company’nin bir giyim ürününde birlikte markalama yaptıkları ilk iş birliği oldu. Bu ortaklık, The Woolmark Company’nin spor giyime ilişkin pazarlama stratejisine de uyum sağlıyor. Yapılan üçlü iş birliği TWC’nin ‘ilk kez başaranlar’ kampanyası ‘I Wool Win-Won With Wool’u tanıtmak amacıyla The Boston Globe arasındaki ortaklığı da içeriyor. Merinos yün t-shirt replikası gelecek aylarda da tüketicilere sunulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.