Tommy Hilfiger’dan Miami Vibes

İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu “Miami Vibes”, Miami’nin yakıcı sıcağına rağmen son derece rahat ve serin hissettiriyor.

  23 Mart 2021 11:42 Salı
Tommy Hilfiger’dan Miami Vibes

Ana renkler ve ilkbaharın pastel tonları Miami’nin Art Deco tarzı binaların etkisi altında buluşuyor. Bu sezon, güneşli eyaletin favori açık hava etkinliklerinden alınan ilhamla plaj giyimi yeniden tanımlanıyor.

Kort sporları ve kolejli stiller, gerçek anlamda modern yorumlarla bir araya getiriliyor. Koleksiyon, tamamıyla beyaz veya pastel tonlarda stiller içeriyor. Hafif tişört ve kazaklar, bayrak desenleri ve ince çizgilerle güncelleniyor. Miami’nin vazgeçilmezlerinden klasik polo ve yelkenci ceketi sıra dışı kes-yapıştır desenler ve siluetlerle daha da şık bir hale bürünüyor. Daha sürdürülebilir BIO COOL yüzey tekniği gibi ileri teknolojili, bitki bazlı inovasyonlar serin ve kuru tutma özellikleri ile konforlu kullanım sunuyor. İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu, kortta veya plajda, Miami’nin yakıcı sıcağına rağmen son derece rahat ve serin hissettiriyor. Kombin ve görünümleriyle de bir o kadar etkiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.