Timay & Tempo Hedef Büyüttü

Sahip olduğu pazarlardaki üretim esnekliğini ve servis hızını artırmak için çalışmalarını sürdüren Timay & Tempo, portföyüne eklediği küresel markalar ve müşterilerle, sektörde emin adımlarla ilerliyor.

  17 Ekim 2018 01:00 Çarşamba
Timay & Tempo Hedef Büyüttü

Dünyanın önde gelen küresel hazır giyim markalarının onaylı tedarikçisi konumunda olan Timay & Tempo; tekstil ve hazır giyim sektörleri için metal düğme, perçin, çıtçıt, elcik ve aksesuarların üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetleri faaliyetlerini gerçekleştiriyor. 1987 yılında kurulan şirket, satış ve pazarlama faaliyetlerine İstanbul’da devam etmekte. Şirketin üretim üssü ise 1996 yılından beri Timay Çıt Çıt Rivet ve Perçin Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında Merzifon’da bulunmakta. Yayın Grubumuzun dergilerinden Tex To Wear’a açıklamalarda bulunan Timay & Tempo Genel Müdür Yardımcısı Anıl Özgür, denim sektörünün üretim pazarlarında aktif rol almayı sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Anıl Özgür, bu hedef doğrultusunda müşteri ilişkileri yönetimlerini geliştirip,  interaktif alandaki hizmetlerini arttırdıklarını söylerken, “Üretim, sevkiyat ve satış sonrası tüm süreçlerimizi yalınlaştırıyoruz. Üretim esnekliğimize hızımızı da katarak çözüm odaklı yaklaşımlarla en iyisi olmak için çalışıyoruz.” ifadesini kullandı. Üretmiş oldukları otomatik çakım/montaj makinelerinin satış sonrası destek hizmetleriyle fark yaratarak, pazardaki konumlarını güçlendirdiklerini ifade eden Özgür, 2018 yılında, güçlü bir dünya markası olma yolunda, Turquality sürecine girdiklerini vurguladı.

‘Yılda En Az İki Koleksiyon’

Timay & Tempo’nun imalat skalasının temelini metal aksesuarlar oluşturuyor. Şirket, tekstil sektörü için metal düğmeler, metal dikme düğmeler, metal çıtçıt çeşitleri, pantolon kancaları, metal aksesuarlar, kapsül çeşitleri, perçinler ve alt takım çivilerinin üretimini yapıyor. Timay & Tempo ayrıca;  otomotiv, pvc pencere, beyaz eşya/ankastre, medikal, mobilya sektörleri için de üretim yapmakta. Dünyanın önde gelen küresel hazır giyim markalarının onaylı tedarikçisi konumunda olduklarını belirten Anıl Özgür, konumlarını daha da güçlendirmek adına sürekli çalıştıklarını belirtti. Özgür, “Moda trendlerini analiz eden ekibimizin yönetiminde, yılda Sonbahar/Kış ve İlkbahar/Yaz sezonu olmak üzere iki defa koleksiyon hazırlıyor ve tekstil pazarına sunuyoruz. Koleksiyonlarımızda metal aksesuar yanında deri etiket ve jakron etiket örneklerine de yer veriyoruz. Markalar için hazırladığımız koleksiyon adetlerimiz, özel çalışmalar olması sebebiyle yıl içerisinde değişkenlik göstermekte. Yine tasarımdaki yaratıcılığımız, ar-ge yatırımlarımız ve üretimdeki esnekliğimizle endüstriyel pazarda müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru ve hızlı çözümler sunuyoruz.” diye konuştu.

‘Yeni Pazarlar Yeni Müşteriler’

Şirketin; Avrupa, Uzakdoğu ve Kuzey Afrika pazarlarında aktif rol oynadığını belirten Özgür, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Timay &Tempo olarak çok önemli ve büyük bir pazara üretim gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda öncelikle mevcut pazarda iş ortaklarımıza vermiş olduğumuz hizmet kalitemizi ve ürün çeşitliliğimizi arttırırken, yeni markalar,  yeni müşteriler ve yeni bölgeler ile daha da büyümek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz, sahip olduğumuz pazarlardaki üretim esnekliğimizi ve servis hızımızı arttırmak. Ar-ge ve inovasyon çalışmalarımız ile sektörümüze değer katmaya devam ediyoruz. Kaliteli ve özgün tasarımlarımız ile fark yaratmak, metal aksesuar pazarında global bir şirket olmak ve marka bilinirliliğimizi arttırmak istiyoruz. En büyük değerlerimizden ‘insana ve çevreye’ olan saygımızı göz ardı etmeden, 30 yılı aşkın tecrübemizle geleceğe olan yolculuğumuzu ilk gün ki heyecan ve tutkumuzla sürdürüyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.