Texworld Paris Sanal Fuar

Bu yaz Messe Frankfurt Fransa'dan katılımcılar Texworld Evolution Paris'in dijital platformuna katıldı. Foursource ile ortaklaşa geliştirilen fuar, moda endüstri profesyonellerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik.

  26 Kasım 2020 09:47 Perşembe
Texworld Paris Sanal Fuar

Eylül'den bu yana, moda endüstrisi için yeni Messe Frankfurt Fransa simgesi olan Texworld Evolution Paris'in katılımcıları, koleksiyonlarını ve bilgi birikimlerini eksiksiz bir dijital ağ çözümü aracılığıyla uluslararası alıcılara sunabilirler.

Platform, Messe Frankfurt Fransa ticaret fuarlarının terminolojisine göre inşa edilmiştir: olağan ürün gruplarını, ulusal pavyonları, güzergahları (eko, küçük miktarlar, el yapımı) ve tedarikçilerin sunabileceği çeşitli ek hizmetleri içeriyor. Alıcılar ayrıca taleplerini tanımlamak ve koleksiyonlarını tekstil dünyası için tasarlanmış filtre kriterlerine göre oluşturmak için belirlenmiş bir alana sahiptir

Şimdi Önemli ve Önde Gelen Tekstil Merkezlerine Bağlanın

Karşılıklı ürün sunumu ve tecrübelerin aktarımının vazgeçilmez noktası olan fiziksel ticaret fuarlarını tamamlayıcı bir araç olan Messe Frankfurt Fransa platformu, profesyonellerin, alıcıların ve üreticilerin trendlerin gelişimini takip etmelerine ve koleksiyonlarını iki show arasında geliştirmelerine olanak tanıyor. Özellikle bu yıl Eylül edsiyonunun zorunlu koşullardan ötürü iptal edilmesi sebebiyle.

Platform, Texworld Evolution Paris'in Şubat show etkinliğinde katılımcılara özel olarak ve 6 aya kadar  yenilenebilir bir süre için hazırlanmaktadır. Messe Frankfurt Fransa ticaret fuarlarından 15.000'den fazla ziyaretçi ve Foursource çevrimiçi satın alma platformunda listelenen 15.000 profesyonel ile on binlerce tekstil ve giyim profesyoneli bu gerekliliğe sahip araçtan yararlanabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.