Tekstil Sektörünün Kalbi Fashion Prime'da Attı

Bu yıl ilk kez kapılarını açan Fashion Prime 1. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, moda ve konfeksiyon sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

  10 Mayıs 2018 01:00 Perşembe
Tekstil Sektörünün Kalbi Fashion Prime'da Attı

İZFAŞ tarafından düzenlenen ve Fuarizmir’de bu yıl ilk kez kapılarını açan Fashion Prime 1. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı; iğneden kumaşa, düğmeden fermuara, dikiş makinesinden vitrin malzemelerine kadar moda ve konfeksiyon sektörüne dair geniş bir ürün yelpazesine ev sahipliği yaptı. Tekstil, hazır giyim tedarikçileri, tekstil yan sanayi ve teknoloji konularında ulusal ve uluslararası tedarikçileri ağırlayan fuarda, ayrıca yerli üretim olan ve pek çoğu dördüncü nesil teknolojiler kullanılarak üretilen makineler de tanıtıldı.

Bu yıl ilk kez gerçekleşen ve 105 katılımcının yer aldığı fuar, İzmir başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından gelen alıcıları ağırladı. Bosna Hersek, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan, Lübnan, İran, Kuveyt, Filistin, Mısır, Ürdün, Tunus, Irak ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden alıcılar, tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon yan sanayi sektöründeki ürünleri fuarda inceleme fırsatı buldu.

İlk kez düzenlenen fuar, tekstil sektörünün geleceğinde Türkiye'nin de söz sahibi olduğunu gösterdi. Yurtdışından gelen satın alımcıların fuar katılımcılarıyla birebir yaptığı görüşmeler ile yeni ticari ilişkilerin de temeli atılmış oldu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.