Singer'den Hız ve Verim Arttıran Ürün Seti

Hızlı ve verimli üretim süreçleri yaratmak isteyen atölyeler için Singer, 522D - 364 - 31 ürün setini sunuyor.

  05 Mart 2018 01:00 Pazartesi
Singer'den Hız ve Verim Arttıran Ürün Seti

Profesyonel dikiş dikmek, uzmanlık gerektiriyor. Singer; yaptığı işin kalitesine önem veren, pratik çözümlerle hızlı ve verimli üretim süreçleri yaratmak isteyen atölyeler için Singer 522D - 364 - 31 ürün setini sunuyor. Sette; directdrive reçme makinesi, ayak standı ve tabla bulunuyor.

Özel Singer tasarımı 522D - 364 – 31 Set, 550W enerji tasarruflu direct drive motoru ile dikkat çekerken dikiş atölyelerine de yüksek verimlilik ve üstün performans sunuyor. Ürün aynı zamanda üstün özellikleri ile maksimum enerji tasarrufu, kayışsız, titreşimsiz ve sessiz çalışma olanağı da sağlıyor. İğne pozisyon kontrolü ve kolay hız ayarı sayesinde atölyelerde hız ve verimlilik de yükseliyor. Yüksek verim sağlayan, yeni tasarımlı yağ filtreli tam otomatik yağlama sistemi de buna büyük katkı sağlıyor. Harici kol ile kolayca ayarlanabilir diferansiyel besleme oranı, iğne soğutucu ve iğne ipliği yağlama cihazıyla sentetik ipliklerde yüksek kaliteli dikiş gibi özellikler de öne çıkıyor.

Ayrıca çoklu uygulamalı modelde (-31/-41) ekli cihazın değiştirilmesiyle kolay uygulama değişikliği de yapılabiliyor. Ayrıca ince, orta ve kalın kumaşlar için geniş malzeme kullanımı da mümkün oluyor. İğne sayısının değiştirilmesi ve değişik aparatların kullanılmasıyla amaca göre farklı dikişler yapılabiliyor. Tek iğne zincir dikiş, kol ağzı ve etek ucu kenar kapama ve süsleme karyoka dikişleri gibi uygulamalar oldukça kolaylaşıyor. Düz yataklı (3 iğne / 5 iplik) ürünün hızı, maksimum 6,000 spm ve iğne bağı aralığı da 5,6 olarak belirtiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.