Organik Bebek Ürünlerine 2 Milyon TL Yatırım

Organik bebek tekstil sektöründeki talepleri karşılamak için önemli Ar-Ge çalışmaları yapan Civil, organik bebek tekstil sektörüne 2 milyon TL yatırım gerçekleştirdi

  15 Mart 2016 07:21 Salı
Organik Bebek Ürünlerine 2 Milyon TL Yatırım

Organik ürünlere olan talebin artmasıyla birlikte, Türkiye’de de bu alandaki yatırımlar hız kazanıyor. Organik bebek tekstil sektöründeki talepleri karşılamak için adım atan Civil, organik bebek tekstil sektörüne 2 milyon TL yatırım gerçekleştirdi. Yeni doğan grubunda çeşitlendirdikleri organik ürünleri ‘Kiti Kate’ markasıyla müşterileriyle buluşturan Civil, ‘I Love Organik’ sloganıyla ürünlerini muadillerine göre yüzde 40 indirimle satışa sunuyor.

Ürünler GOTS Sertifikasına Sahip

Anne Bebek ve Çocuk mağazacılığı alanında büyümesini sürdüren Civil’in ‘Kiti Kate’ markasıyla sunduğu ürünler yüzde 100 organik pamuk kullanılarak üretiliyor. Ürünler aynı zamanda GOTS (Global Organic Textile Standart) sertifikasına sahip. Konuyla ilgili açıklama yapan Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, “Tüm dünyaya yayılan çevre bilinci Türkiye’nin en önemli ve en büyük sektörü olan tekstil sektörünü de derinden etkiledi. Ülkemizde organik tekstilde ürün çeşitliliği çok az. Var olanlar ise çok yüksek fiyatlardan satılıyor. Organik ürün kullanmayı düşünen ebeveynler ise yüksek fiyatları görünce alternatif ürünlere yöneliyorlar. Organik bebek tekstilinde var olan açığı kapatmak adına ciddi yatırımlar yaptık. Mağazalarımızda organik ürünler için alanlar ayırıp, ebeveynleri bilgilendirici çalışmalar düzenledik. Bebeklerimiz en değerli varlıklarımız, onlara daha sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmak öncelikli hedefimiz. Bu ürünlerin kolay ulaşılabilir olmasını da sağlamak durumundayız.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.