Menderes Tekstil, SPGPrints İş Birliği

Yusuf Güngör “Bu sonuçlar bize tekstil baskının geleceğiyle ilgili yeni olanaklar sunuyor. Ayrıca OrtaScreen ™ kullanımı tüm sektöre stratejik fayda sağlayabilir. ”

  31 Ekim 2020 07:45 Cumartesi
Menderes Tekstil, SPGPrints İş Birliği

Avrupa'nın en büyük tam entegre Tekstil Fabrikası olan Menderes Tekstil, SPGPrints için önemli bir müşteridir. Menderes Tekstil ve SPGPrints arasındaki işbirliği, her iki şirket de rotary yüzey baskıda yeniliği hedeflediklerinden şirket ve müşteriden daha ileriye odaklanabiliyor. İleri görüşlü bakış açısı ve yeni ürünleri denemek için istekli olmak, bu ilerleme ve işbirliği için önemlidir. Bu nedenle Menderes Tekstil OrtaScreen ™ ürünümüzü kullanmaya başladı.

Menderes Tekstil, serigrafik baskıda güvenilir ortak

1983 yılında kurulan Menderes Tekstil, tekstil baskısında 30 yılı aşkın deneyime sahiptir. Şirket, ev tekstili konusunda dünya lideridir ve Avrupa pazarındaki dev alıcıların ev tekstili ürünlerinin onaylı tedarikçisidir. Firma üeretimi ağırlıklı olarak baskılı ve boya bazlı yatak çarşafları ve gömleklik kumaşlardan oluşmaktadır. Menderes Tekstil baskı alanındaki yenilikler için her zaman isteklidir. Bu yüzden SPGPrints ile olan ortaklıklarına değer verirler. Menderes Tekstil gibi bir ortağıyla SPGPrints her zaman yeni ürünleri ve teknolojileri test etme şansına sahiptir. Bu, OrtaScreen ™ için de geçerlidir.

OrtaScreen ™ 'in Farkı

SPGrints 1963'te rotary mesh yüzeyleri icat ettiğinden beri, baskı kalitesini her zaman daha yüksek bir seviyeye çıkarmak için yüzeyleri tekrar tekrar yeniden keşfediyorlar.

Tasarımlar genellikle dikey bir yöne dayanan yarım tonları ve ızgaraları kullanır. Bu tasarımları ortak rotary yüzeyler üzerine baskı gerektirmeyen moiré tekniğiyle üretilebilir. OrtaScreen ™ moiré'nin yeniden keşfedilen ağ yapısı nedeniyle elimine edilebilir.

Deliklerin dik oryantasyonu, altıgen ekranlarda 3 yerine 4 köprüyü bir araya getirir. OrtaScreen ™, bitişik deliklerin macununun birlikte akmasını ve tekstil alt tabakasını kolayca örtmesini sağlayan üç boyutlu bir yüzey yapısına sahiptir. Yüksek kenar keskinliğine sahip geometrik ve yarı tonlu tasarımların baskısını mümkün kılar ve rakipsiz bir baskı tekniğini deneyimler. Ayrıca blotch baskı yeni bir seviyeye taşınır. Bu, en zorlu tasarımları en yüksek kalitede elde etmek için mevcut en iyi teknolojidir.

OrtaScreen ™ 'in olumlu etkisi

Menderes Tekstil bir süredir yeni OrtaScreen ™ 'i kullanıyor. Bu yüzey daha önce kullanılan NovaScreen®'in yerini ana parçalardan birisi için aldı. Her iki yüzey baskı arasındaki fark özellikle basılı yarım tonlarda ve geometride görülür. OrtaScreen ™, Menderes Tekstil'in bu zorlu tasarım baskıya destek sağlar. Bu tasarımların bir OrtaScreen ™ ile yazdırılması daha yüksek görüntü netliği, daha pürüzsüz yarı tonlar ve aşırı düz blotches işlemi sağlar. Menderes Tekstil Gravür ve Tasarım Müdürü Yusuf Güngör “Bu üst düzey baskı kalitesi en yüksek standartları yansıtıyor. OrtaScreen ™ kullanımından büyük fayda sağlıyoruz. Bu yeni icat edilmiş  yüzey geometrik tasarımlar, yarım tonlar ve blotch baskı işlemi, ciromuzu ve müşteri memnuniyetimizi olumlu yönde etkileyen çok daha iyi bir kalite sağlıyor ”dedi.

Verimli ortaklık

“Tekstil baskıda Menderes Tekstil'in başlangıcından bu yana, en iyi tedarikçinin tekstil ekipmanlarını kullanıyoruz. O zaman, bu tedarikçi STORK olarak adlandırıldı. Günümüzde SPGPrints ”dedi, Yusuf Güngör. Ekibi için, özellikle yeni yerel SPGPrints Türk Ofisi ekibi ile ve SPGPrints ile ortaklık karşılığını veriyor. Yusuf Güngör, “Bu ilişki ve SPGPrints'in yapıcı tutumu ciromuzu olumlu yönde etkiliyor” dedi. Gelecekte, bu ortaklığın odağı daha da fazla yenilik ve teknik destek temelli olacaktır.

Daha önce de belirtildiği gibi, Menderes Tekstil her zaman çok yardımcı ve SPGPrints'in ortağı olarak yeni ürünleri ve yüzeyleri denemeye heveslidir. Bu yenilikçilik şirket için karakteristiktir. Menderes Tekstil, SPGPrints satışına başladığından beri OrtaScreen ™ 'i kullanıyor. Yenilikçi bir şirket olan Menderes Tekstil, tekstil baskısının geleceği konusunda net bir vizyona sahiptir. Yusuf Ortagör, “OrtaScreen ™ gömleklik kumaş işimizden elde ettiğimiz geliri artırmamıza çok yardımcı olacak” dedi ve şunları paylaştı, “Gelecekte, bu yüzeyleri tüm tekstil rotary baskı tekniğine adapte etmeyi planlıyoruz.”

Umut verici sonuçlar

OrtaScreen ™ 'in Menderes Tekstil'e sunduğu çözümler ve faydalar sorulduğunda Yusuf Güngör, “Bu yeni yüzey baskı sürecimizi ve sonuçlarımızı gerçekten geliştirdi” dedi ve ekledi, “Bu sonuçlar bize tekstil baskının geleceğiyle ilgili yeni olanaklar sunuyor. Ayrıca OrtaScreen ™ kullanımı tüm sektöre stratejik fayda sağlayabilir. ”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.