LC Waikiki’den Ev Tekstili ve Kozmetik Atılımı

LC Waikiki, yakın dönemde yurt dışı ve yurt içinde açacağı yeni mağazaların yanı sıra, ev tekstili markası LCW Home ve kozmetik ürünlerini tüketicilerle buluşturacak.

  12 Temmuz 2016 09:00 Salı
LC Waikiki’den Ev Tekstili ve Kozmetik Atılımı

Türkiye’nin en önemli hazır giyim markalarından biri olan LC Waikiki, açtığı yeni mağazalarla büyümenin yanı sıra ürün gamını da genişletmeye devam ediyor. Son olarak kozmetik ürünlerinin ardından LCW Home markasıyla ev tekstili de üretecek olan markanın yeni çalışmaları hakkında LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdür Maria Comfort yayın grubumuzun sorularını yanıtladı.

LC Waikiki hedef kitlesi, sunduğu ürün çeşitliliği ve kalitesi ile yenilikçi uygulamaları ile Türk hazır giyim sektöründe nasıl bir konumda?

LC Waikiki olarak, bizler markamızı adalet, güven ve eşitlik değerleri üzerine inşa ettik. ‘İyi giyinmek herkesin hakkı’ misyonumuzla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bizler tüm müşterilerimiz için hem temel ürün, hem de moda ürün açısından en akıllı çözümü sunmaya kendini adamış bir takımız. Bu nedenle kalite, modern giyim ve ürün yeniliklerine odaklanmış olarak çalışıyoruz. Marka olarak global bir yapının parçasıyız, 31 ülkede 652 mağazamız bulunuyor ve hala büyümeye devam ediyoruz.

LC Waikiki 11 pazarda sektöre liderlik ediyor. Tüketicilerimizin güvenini ciddiye alıyoruz. Ekibimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteli ve doğru ürünle, doğru zamanda karşılayan, onları beklentilerinin üzerinde memnun etmeyi hedefleyen bir strateji inşa etti. Müşterilerimiz üründen memnun kalmadığı takdirde onlara ürünü bizlere istedikleri zaman iade etme hakkı sağlayan bir politikamız var. Önümüzdeki sezonda, müşteri deneyimini artıracak yeni ürün kategorilerini sunacağız. Ticaretin moda tarafında bizi çok heyecanlandıran kozmetik ürünlerimizi ve tüm aile bireylerinin kullanımına uygun olan, doğal liflerden üretilen ve mükemmel hissettiren Türk malı ürünlerimiz olan LCW Home piyasaya sunacağımız için oldukça heyecanlıyız. Devam eden büyümemiz müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve ülkemiz için sorumluluğu da beraberinde getirmekte. Sektörümüzde birinci olmanın gururunu yaşıyoruz. Hiçbir şeye kayıtsız kalan bir marka değiliz, aksine müşteri ve çalışan memnuniyeti ve değerlerimizi gerçekleştirmeye önem vererek büyümeye ve gelişmeye devam eden bir marka vizyonuna sahibiz. Hep söylediğimiz gibi, “Sizinle birlikte daha iyiyiz”

 

Şu anda yurtiçi ve yurt dışında kaç mağaza ile hizmet veriyorsunuz?

LC Waikiki’nin Türkiye’nin de dahil olduğu 31 ülkede 652 mağazası bulunmakta. Mağazalarımızın 223 tanesi uluslararası pazarlarda yer alıyor.

LC Waikiki ulaşılabilir moda anlayışını tüm dünyaya yaymaya devam ediyor. Kaliteli ürün ve uygun fiyat nasıl bir araya gelebiliyor? Bu konuda sizi farklı kılan stratejiniz nedir?

Üretime dayanan köklerimiz sayesinde fiyat-değer dengesi sağlayan bir verimliliğe ulaşıyoruz. İş hacmimiz ve finansal gücümüz sebebiyle önemli avantajlara sahibiz. Satın alma hacmimiz sebebiyle maliyetlerimizi azaltabiliyoruz, ayrıca şirket politikası gereği üreticilerimizle ortak çalışıyor ve onların gelişim ve teknik uzmanlıklarına destek veriyoruz. Çalışanlarımız bizim en önemli kaynağımız ve hep birlikte el ele optimum verim ve süreçlerimizin yalınlaştırılması için çalışıyoruz. Ayrıca ürün kalitemizi ve değerlerimizi geliştirmek için inovasyona da öncelik veriyoruz.

LC Waikiki’nin hazır giyim ihracatındaki konumu nasıl?

LC Waikiki, Türkiye’nin en önemli perakendecisi. Müşterilerimize sürekli hizmet sağlamanın ve toplumun bir parçası olmanın gururunu yaşıyor ve sorumluluğunu taşıyoruz. Büyüme stratejimizde; köklerimiz, üretim geçmişimiz ve mevcut iş modelimizdeki tecrübelerimizden yararlanıyoruz. Biz, benzersiz değer sunan marka odaklı bir kurumuz. Rakiplerimiz genellikle tek müşteri segmentli bir stratejiye sahip. Tüm müşterilerin paralarının karşılığını alabilecekleri, gardıroplarının ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve marka seçimlerine güvenebilecekleri ortak bir beklentiye sahip olduğuna inanıyoruz. Yeni bir pazara girdiğimizde, bugüne kadar ki başarımızı ateşleyen bu düşünce ile yaklaşıyor ve müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini anlamaya çalışıyoruz. 2016 yılında, yurt dışında 130 yeni mağaza daha açacağız ve böylece uluslararası mağaza sayımızı 33’e çıkaracağız. Türkiye’de ise 30 ila 40 arası yeni mağaza açılacak.

2016 Yaz modasında hangi trendler öne çıkıyor? LC Waikiki müşterilerine bu yaz için neler sunuyor?

Biz modaya oldukça pratik şekilde yaklaşıyoruz. Öncelikle trendleri müşterilerimizin kişisel moda duyarlılığı, hayat tarzı ve gardırop ihtiyaçlarını gözeterek ele alıyoruz. Renk, kumaş, desen ve siluet her zaman önemlidir. Bu yaz, keten, pamuk ve vual gibi ince kumaşlar göreceğiz. Siluetler daha akışkan olacak ve renkler de toprak tonlarından canlı renklere doğru değişkenlik gösterecek. Şu su götürmeyecek bir gerçek ki moda kişiye özgüdür ve kişinin ihtiyaçlarına uyum sağlamalıdır.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.