Kornit ,Üretim Kapasitesini Genişletiyor

Dijital tekstil baskı teknolojisinde dünya çapında bir pazar lideri olan Kornit Digital, pazardaki varlığını genişletmeye devam ederken Matset (Türkiye) ile ortaklığını duyurdu.

  14 Temmuz 2021 08:46 Çarşamba
Kornit ,Üretim Kapasitesini Genişletiyor

45 yılı aşkın tecrübesiyle Matset, baskı endüstrisinde yeniliğin öncüsü olarak uzun süredir devam eden bir üne sahiptir. İlk toplantıdan sonra Kornit ve Matset, ortaklıklarının Kornit markasının ve çözümlerinin Türkiye pazarındaki gelişimini nasıl etkili bir şekilde hızlandıracağını fark ettiler. Anlaşma, Matset'in özellikle tişörtler, spor giyim, kot, moda, plaj kıyafeti, ev tekstili için hem doğrudan giysi hem de doğrudan kumaşa ürün hatları dahil olmak üzere tüm Kornit tekstil çözümlerine satış ve satış sonrası destek sağladığını görecek.

Türkiye Pazarına Talep Üzerine Dijital Tekstil Çözümleri Sunacak

Matset Genel Müdürü Doğu Pabuççuoğlu, işbirliğinin Matset'in dijital lider vizyonunu Kornit'in ürünlerinin pazar bilinci ve kalitesiyle birleştirdiğini anlatıyor: "Kornit'in üretim sistemleri ile ürün portföyümüze önemli bir ekleme yaptık. Hızla bir yol haritası oluşturabildik. yakın gelecekte pazar payının çok hızlı bir şekilde artacağından eminiz. Kornit'in güvenilir ve yaratıcı çözümleri ve tanınmış ve bağlı dağıtım ağımız sayesinde müşterilerimize güçlü bir satış ve destek hizmeti sağlayacağız. "

Matset Genel Müdürü Doğu Pabuççuoğlu, “Yaşadığımız değişen dünyada sektörler dönüşüyor. Baskı operasyonları farklı iş kolları eklemektedir. Matset olarak sadece tekstil arenası için değil, tüm baskı zinciri için en iyi teknoloji seçeneklerini sunuyoruz. Müşteriler, kendi işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak farklı çözümler arıyor. Kornit, bugün piyasada bulunan en büyük dijital tekstil portföyünü olağanüstü kalite ve en geniş renk gamı ​​ile birlikte sunmaktadır. Biz de tam olarak bunu yapıyoruz ve deneyimlerimizi Kornit Digital’in Türkiye'deki pazar payını büyütmek için kullanabileceğimize inanıyoruz.''

Pabuççuoğlu sözlerini şu şekilde noktaladı, “Amacımız yükleme alanını artırmak ve memnun müşteriler edinmek. Pazar bilgimiz, deneyimli hizmet ekibimiz ve duyarlı tedarik zinciri kapasitemizle bunu başarmayı hedefliyoruz. "

Kornit Digital CMO'su Ömer Kulka: “Büyüyen ağımıza başka bir ortakla tanışmaktan mutluluk duyuyoruz. Matset, bilgili bir ekip ve hızlı yanıt veren bir hizmet tarafından desteklenen yüksek kaliteli çözümleri dağıtma konusunda itibar geliştiren uzman dijital üretim operasyonları ağımıza katılıyor. "dedi

Matset Hakkında

1974'te kurulan Matset’in sloganı, baskı endüstrisinde her zaman yeniliğin öncüsü olmaktır. Baskıdan yayıncılığa ve reklama kadar çeşitli sektörlerdeki iş ortaklarına baskı çözümleri sunmaktadır. Merkezi İstanbul'da olup, Ankara ve İzmir'de iki satış ofisi ve Çorlu'da bir üretim fabrikası bulunmaktadır.

Kornit Digital Hakkında

Kornit Digital (NASDAQ: KRNT) hazır giyim, konfeksiyon ve tekstil endüstrileri için endüstriyel dijital baskı teknolojileri geliştirir, üretir ve pazarlar. Kornit, dijital baskı sistemleri, mürekkepler, sarf malzemeleri, yazılım ve satış sonrası destek dahil olmak üzere eksiksiz çözümler sunar. Özel çevre dostu NeoPigment baskı süreciyle dijital doğrudan giysiye baskı pazarına liderlik eden Kornit, doğrudan tekstil baskı değer zincirinin değişen ihtiyaçlarına hitap ediyor. Kornit'in teknolojisi, web'den baskıya, talep üzerine ve toplu özelleştirme konseptlerine dayalı yenilikçi iş modelleri sağlar. Doğrudan konfeksiyona pazarındaki muazzam deneyimi ile Kornit, aynı zamanda rulodan ruloya tekstil baskı endüstrisine devrim niteliğinde bir yaklaşım sunuyor: Tek bir mürekkep setiyle birden fazla kumaş türüne ek sonlandırma işlemi olmaksızın dijital olarak baskı. 2003 yılında kurulan Kornit Digital, merkezi İsrail'de bulunan ve ABD, Avrupa ve Asya Pasifik'te ofisleri bulunan küresel bir şirkettir ve dünya çapında 100'den fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.