Karl Mayer, Lider Denim Markalarıyla Çalışmak İçin Sabırsız

Karl Mayer, denim sektöründe başarısını sürdürmeye devam ediyor ve endüstride etkili oyuncular için önemli bir ortak.

  14 Kasım 2022 08:37 Pazartesi
Karl Mayer, Lider Denim Markalarıyla Çalışmak İçin Sabırsız

Şirket, lider markalarla işbirlikleri kuruyor ve yakın zamanda daha sürdürülebilir bir indigo boyama prosesi için Levi Strauss & Co. ile ortaklı bir proje yürütmek üzere bir anlaşma imzaladı.

İndigo Boyamada İnovasyon Sürdürülebilirlik ile El Ele İlerliyor

Karl Mayer, PRODYE®-S ünitesi ile moda pazarında lider konumdadır ve PRODYE®-R, halat boyama prosesinde giderek daha etkin bir rol oynamaktadır. 2019'da Karl Mayer, ITMA Barselona'da GREENDYE teknolojisini tanıttı. Inovasyon nitrojen boyama sistemine dayanmaktadır ve sağladığı avantajlar arasında yüksek oranda azaltılmış kimyasal tüketimi, en ideal boyama verimliliği ve yüksek önemde su tasarrufları yer almaktadır.

Daha fazla sürdürülebilirlik ve ekonomik verimlilik için argümanlar ikna edici. Bu yıl, yenilikçi küresel oyuncu NIEN HSING, GREENDYE by Karl Mayer'e yatırım yapan ilk üretici oldu. Prömiyer makinenin bu yılın sonuna kadar Tayvan'a tedariki sağlanacak.

Denim Ar-Ge Merkezi

Karl Mayer Denim Araştırma & Geliştirme Merkezi, GREENDYE by Karl Mayer'in performansını bir pilot tesiste bireysel denemelerle test etme fırsatı sunuyor. Karl Mayer Teknoloji ve Ürünler Şefi Stefano Agazzi, "Müşteri bize kendi ipliğiyle gelebilir. Biz onu boyar, çözgü işlemini yapar ve İtalyan ortaklarımızla birlikte önceki ürünleriyle karşılaştırabileceği kumaşlar haline gelmesi için işleriz" dedi. Deneyimli denim uzmanı, soruları yanıtlamak ve engin ağıyla destek için de ulaşılabilirdir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.