Jeanologia Quantum’u Tanıttı

Jeanologia Denim Premiere Vision Fuarı’nda dijital denim tasarım simülatörü Quantum’u tanıttı.

  28 Eylül 2017 01:00 Perşembe
Jeanologia Quantum’u Tanıttı

Denim endüstrisinin verimlilik ve sürdürülebilirliğe yönelik dönüşümüne odaklanan İspanyol şirket Jeanologia, katıldığı Denim Premiere Vision Fuarı’nda, denim aprelemede yeni bir boyut olan dijital tasarımcı denim simülatörü Quantum’u piyasaya sürdü.

Dijital tasarımcı denim simulatörü Quantum, sanal boyaları ışınlayarak, marka tasarım stüdyosunu dünyanın diğer bir tarafındaki üretim merkezlerine bağlıyor. Denim yıkamada işletmeleri yeni bir boyuta taşıyacak olan dijital tasarımcı denim simülatörü Quantum, günde 100 sanal apreye kadar gönderebilir ve böylece yaratıcı ürün konseptinden imalata kadar olan döngüyü 8 haftadan daha az bir süreye kadar kısaltır. Quantum, tasarım merkezleri ve uzakta bulunan fabrikalar arasındaki iletişim problemini çözüyor.

Quantum, Denim Dünyasında Yeni Bir Çığır Açıyor

Quantum daha güçlü işaretleme algoritmaları, sezgisel ve kullanımı kolay bir ara yüze sahip sanal görüntüleme özellikli bir yazılıma dayanıyor. Jeanologia Pazarlama Müdürü Carmen Silla, konu hakkında şu bilgilere yer verdi; “Quantum, marka tasarımcısını tüm geliştirme sürecinin merkezine koyuyor. Quantum’un kullanımı da oldukça basit. Sistem, hala analog yöntemleri ve geleneksel protokolleri kullanan tasarımcılar için ve aynı zamanda günlük işleriyle denim dünyasına çok fazla katkıda bulunan üretim şirketlerinin ve fabrikaların işini kolaylaştırmak için kuruldu. Quantum, yaratıcılığın, verimliliğin ve pazarlama süresinin ana bileşenler olduğu Jeanologia tarafından dijital tasarım yıkama devrimine adanmış yeni bir araçtır.”

Jeanologia, son on yıldır, su israfı gerçekleştiren ve insan sağlığına zarar veren analog kaplama endüstrisinden, yüzde 100 dijital, sürdürülebilir ve teknolojik açıdan gelişmiş denim tasarım dönüşümüne öncülük ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.