Gucci’den 2013 Kışına ‘Sade’ Hazırlık

Gucci 2012-2013 Ön-Sonbahar/Kış koleksiyonunu New York moda haftasında tanıttı.

  15 Şubat 2012 18:40 Çarşamba
Gucci’den 2013 Kışına ‘Sade’ Hazırlık

İtalyan modasının küresel markası Gucci, New York’ta 2012-2013 Ön-Sonbahar/Kış tasarımlarını görücüye çıkardı. Belden, ayak bileklerine doğru daralan pantolon modelleri oldukça ilgi çekti ve çok beğenildi. İzleyenlerde olumlu yorumlar alan koleksiyonda tilki postundan yapılan kürkler en beğenilenler arasında öne çıktı.

Koleksiyonda her çeşit uzunlukta ve boyutta elbise tasarımları yer almış. Gece kıyafetleri de ince aplikeler ve çiçek baskılarla süslenerek basic bir görünüm sağlanmış. Tasarımlarıyla her zaman dikkat çeken Gucci’nin tasarımcısı,  Frida Giannini renk skalasını oldukça geniş tutarak; beyaz, karamel, şeftali, cam kestane, çilek rengi, antrasit rengi antik pembe, güvercin, bordo, bej, çikolata, kırmızı, somon, gece mavisi, gibi renklere yer vermiş. Her çeşit kumaşa koleksiyonunda yer veren tasarımcı; ipek, saten, devetüyü, hafif yün, yün örgü, kürk, organza,  triko yün, jarse, kadife, şifon, deri ve yünlü kumaşları tercih etmiş.  Şekil olarak ise en çok öne çıkan grup belden, ayak bileğine doğru daralan ve binicilik kıyafetini andıran pantolonlar oldu.

Aksesuar olarak birçok materyali kullanan tasarımcının koleksiyonunda öne çıkardığı bazı öğeler şunlar: kayışlı sandalet, metal kolyeler, güneş gözlükleri, dar deri kemerler, püsküllü deri çantalar, renkli python maxi-çantalar, püsküllü yüksek topuklu süet sandaletler, geniş püsküllü kemerler, uzun süet veya deri eldivenler, tokalar ile dar kemerler, uzun boylu deri çizmeler, zebra-çizgili çanta, maxi timsah derisinden çanta, kelebek şeklinde mücevher broşlar, ayak bileği-bantları ile süet sandaletler, aplike mini-cüzdanlar.

Her zaman benzersiz tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başaran Gucci, 2012-2013 sonbahar kış sezonu için geleneksel çizgisinde koleksiyon hazırlayarak moda tutkunlarına şimdiden gelecek kış için gardıroplarında yer açtırıyor. Koleksiyon minimalist ve sofistike tarzda tasarımlarla sade bir duruş yaratıyor. Uzun ve sıkmadan oturan kesimlerin öne çıktığı koleksiyonda gece davetleri için omuzları açıkta bırakan elbiselerde sadeliğiyle şıklık yaratıyor.

Tasarımcı Frida Giannini, koleksiyonunda ‘nüasn ve incelikleri, modern, güçlü ve yumuşak bir dengede sergilediğini belirtiyor. Giannini, beklenmedik malzemeleri bir araya getirerek ‘minimalizmi ve romantizmi buluşturmak’ istediğini kaydediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.