EFI Reggiani, ecoTERRA Canlı Gösterisine Ev Sahipliği Yaptı

15'i aşkın farklı ülkeden 50'den fazla katılımcının katıldığı etkinlikte, ürün uzmanlarıyla bilgilendirme oturumları düzenlendi.

  30 Mayıs 2023 08:30 Salı
EFI Reggiani, ecoTERRA Canlı Gösterisine Ev Sahipliği Yaptı

Tekstil ve hazır giyim üreticileri, Mart ayı içerisinde EFI Reggiani'nin Müşteri Deneyimi Merkezi’nde bir araya gelerek kullanıcılara umut vaat eden yeni fırsatlar sunan piyasada öncü olan en son inovasyona ilk elden tanık oldu: EFI Reggiani ecoTERRA, pigment baskı için uygulama öncesi ve sonrası herhangi bir yardımcı ekipman gerektirmeyen hepsi bir arada çözüm.

15'i aşkın farklı ülkeden 50'den fazla katılımcının katıldığı etkinlikte, ürün uzmanlarıyla bilgilendirme oturumları düzenlendi. Katılımcılar, EFI Reggiani ecoTERRA'nın sağladığı uygulamalar ve iş modelleri ile bunun sürdürülebilirliği ve pazara giriş süresi avantajlarının yanı sıra, Inèdit neoCatalog sayesinde süreci baskı öncesi aşamadan itibaren vurgulama fırsatı hakkında bilgi aldı.

Konuklar en son gelişmiş EFI Reggiani ecoTERRA pigment çözümünün canlı gösterimlerine tanık oldular. EFI Reggiani ecoTERRA, tüm baskı sürecini yazıcının içine getiren, oyunun kurallarını değiştiren bir çözümdür.

Tekstil Endüstrisinde Sürdürülebilirlik

EFI Reggiani Satış & Yeni İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Antonino Tricomi, "Tekstil endüstrisinde sürdürülebilirliği artırmak, geliştirme yol haritamızın temel itici güçlerinden biridir" dedi ve ekledi, “EFI Reggiani ecoTERRA özellikle daha sürdürülebilir bir baskı süreci talebine yanıt vermek, kimyasalları, enerji ve su tüketimini azaltmak ve aynı zamanda talebe dönük bir üretim çözümü sağlamak amacıyla pazara hızlı bir giriş için ikna edildi.’’

EFI Reggiani ecoTERRA, müşterilere belirgin bir rekabet avantajı sağlayan, daha sürdürülebilir bir doğrudan kumaşa baskı deneyimi için genel süreçte enerji ve su tüketimini çok önemli bir biçimde azaltan ve patent başvurusu süreçte olan bir teknolojidir. Kullanıcılar, ecoTERRA'nın mükemmel ıslak ve kuru haslık, ayrıntılarda dikkate değer keskinlik ve olağanüstü yüksek dayanıklılık sağlama yeteneğinden faydalanırken aynı zamanda daha düşük bakım maliyetleriyle daha uzun baskı kafası ömrü sağlar.

Yeni EFI Reggiani ecoTERRA mürekkep serisi, genişletilmiş bir renk gamı için 7 renge sahiptir – cam göbeği, macenta, sarı, siyah, mavi, kırmızı ve yeşil. EFI Reggiani ecoTERRA için geliştirilmiş bir polimerizasyon ve apre ünitesi, kumaşa daha yumuşak bir tuşe hissi vererek, küresel yasal gereklilikleri ve en yüksek endüstri standartlarını karşılar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.