Dijital Dönüşüm için LYCRA Şirketi Çevrimiçi Müşteri Portalı

LYCRA ONE™ portalı en son yenilikleri, yapı kitaplığını, bilgi merkezini, sertifika hizmetlerini ve mağazacılık varlıklarını içerir ve fabrikaların ve perakendecilerin dijital olarak işbirliği yapmasına olanak tanır.

  02 Kasım 2021 16:11 Salı
Dijital Dönüşüm için LYCRA Şirketi Çevrimiçi Müşteri Portalı

Giyim ve kişisel bakım endüstrileri için yenilikçi çözümler geliştirmede dünya lideri olan The LYCRA Company LYCRA ONE™ Online Network Exchange'in lansmanını bugün duyurdu. Yeni çevrimiçi müşteri portalı, markalara, perakendecilere ve hazır giyim üreticilerine, küresel bir fabrika ağına, tümü konfor, uyum ve performans bilimine odaklanan tek bir kullanışlı platformda bağlanmaları için güç veriyor.

Pandemiden önce, markaların ve perakendecilerin fabrikalar ve üreticilerle yüz yüze bağlantının doğal avantajlarını kaybetmeden sanal bir kapasitede bağlantı kurmasına olanak tanıyan dijital bir deneyime pazarda zaten ihtiyaç vardı. LYCRA ONE™ portalı aracılığıyla kullanıcılar, dijital kumaş kitaplığını kullanarak yenilikçi iplik çözümleri sağlayabilir. Kullanıcılar ayrıca iş ilişkilerini başlatmak veya genişletmek, yetenekler hakkında bilgi edinmek ve ürün kataloglarını görüntülemek için fabrikalarla doğrudan bağlantı kurabilir.

The LYCRA Company CEO'su Julien Born, “The LYCRA Company zengin bir inovasyon mirasına sahip ve dijital dönüşümü benimsememiz gerekiyor” dedi. "LYCRA ONE™ portalının lansmanı, giyim ve kişisel bakım değer zincirlerindeki bağlantımızı güçlendiriyor ve müşterilerimizin fikirlerini konseptten lansmana hızla taşımak için tek noktadan kusursuz bir çözüm sunuyor."

LYCRA ONE™ portalı, kullanıcıların web seminerleri, teknik incelemeler ve yeni iplik teknolojileri, endüstri trendleri, pazarlama, sürdürülebilirlik ve daha fazlasını kapsayan videolar gibi özel içeriğe erişebilecekleri bir bilgi merkezine sahiptir. Bu kaynaklar, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve yeni fikirler için ilham verebilecek ürünler sunmak için LYCRA Company'nin değerini ve yenilikçi çözümlerini en üst düzeye çıkarma konusunda kullanıcıları eğitmeye yardımcı olur.

Müşteriler, marka varlıkları ve giysi askı etiketleri dahil olmak üzere LYCRA ONE™ portalı aracılığıyla yenilikçi pazarlama ve mağazacılık çözümlerini keşfedecekler. Ayrıca, LYCRA® markasının gücüyle desteklenen ürünlerin kalitesini güçlendirmeye yardımcı olan ticari marka lisans anlaşmaları ve iplik sertifikaları için talepler sunulabilir.

Daha fazla bilgi edinmek ve LYCRA ONE™ portalına kaydolmak için adresini ziyaret edin. one.lycra.com ve kayıt düğmesini seçin.

The LYCRA Company Hakkında

The LYCRA Company, giyim ve kişisel bakım endüstrileri için elyaf ve teknoloji çözümleri geliştirmekte ve üretmektedir. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan The LYCRA Company, yenilikçi ürünleri, teknik uzmanlığı, sürdürülebilir çözümleri ve eşsiz pazarlama desteği ile dünya çapında tanınmaktadır. LYCRA Company, önde gelen tüketici ve ticari markalara sahiptir: LYCRA®, LYCRA HyFit®, LYCRA® T400®, COOLMAX®, THERMOLITE®, ELASPAN®, SUPPLEX® ve TACTEL®. The LYCRA Company'nin mirası, orijinal spandex ipliği LYCRA® fiberinin icadıyla 1958'e kadar uzanır  Bugün The LYCRA Company, tüketicinin konfor ve kalıcı performans ihtiyacını karşılamak için tasarlanmış benzersiz yenilikler geliştirerek müşterilerinin ürünlerine değer katmaya odaklanıyor. Daha fazla bilgi için ziyaret edin www.thelycracompany.com.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.