Demas Makine İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME2021’de

Fuarda Tam otomatik kalite Kontrollü Kumaş Paketleme Makinesinin yanı sıra, son dönemde büyük ilgi gören Kumaş Kesme Makinelerini de sergileyecek olan Demas Makine yeni ürün lansmanına hazırlanıyor.

  26 Temmuz 2021 17:19 Pazartesi
Demas Makine İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME2021’de

Tekstil makineleri üretiminde 45 yıllık bir tecrübe ve birikimin sonucunda 2012 yılında kurulan Demas Tekstil Makineleri  tekstil sektörüne Kumaş Kontrol, Kumaş Kesim, Kumaş Sarma, Kumaş Paketleme gibi bir çok tekstil makineleri üretimi ve teknik servis hizmeti vermektedir. Tekstil makine imalatına başlamasının ardından tanıtım faaliyetleri kapsamında yurt içinde ve yurt dışında pek çok fuara katılan Demas sektöründe başarısını son olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek olan TME 2021 Tekstil Makineleri fuarında gösterecek.

Fuar sırasında Tam otomatik Kalite Kontrollü Kumaş Paketleme Makinesinin yanı sıra, son dönemde büyük ilgi gören Kumaş Kesme makinelerini de sergilecek olan Demas Makine Genel Müdürü Enes Haşıloğlu, ''TME 2021 Fuarını fırsata çevirmek için Itma fuarına yaptığımız hazırlıkların bir benzerini TME 2021 fuarı için yapıyoruz'' dedi. Fuar sırasında açıkladıkları makinelerin yanı sıra yeni geliştirdikleri ve Lansmanını yapmak istedikleri bir başka makinelerinin de olduğunu söyleyen Haşıloğlu, ‘’Biz işimizi severek yapıyoruz, işini severek yapmanın faydasını da görüyoruz. Fuarımızın sektörümüzde hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’dedi.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında İstanbul’da 8-11 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri TME 2021 fuarına katılım sağlayarak 200m2 stand alan Demas Tekstil Makine, sektördeki bütün paydaşları yeni teknolojileri görmek için fuara davet etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.