Canepa ve Jeckerson Arasında İş Birliği

Uluslararası perakende, spor giyim ve lüks markalara tasarım ve tedarik desteği sunan İtalyan Canepa SPA, dünyanın önde gelen markalarından Jeckerson’un erkek iç giyim koleksiyonunun üretim ve dağıtımı için yeni bir anlaşma imzaladı.

  24 Mayıs 2018 01:00 Perşembe
Canepa ve Jeckerson Arasında İş Birliği

İki şirket arasında plaj giyim yelpazesinde 2015 yılında başlayan ortaklık, modayı takip eden ve uluslararası müşterilere yüksek kaliteli hazır giyim ürünleri sunmak amacıyla avantajlı bir ortaklığa dönüştü. Canepa, hem İtalyan hem de uluslararası markalar ile birlikte uzun yıllardır aktif bir şekilde faaliyet gösteriyor ve bu markalar için tasarım desteği ve aksesuar üretimi gerçekleştiriyor. Canepa ve Jeckerson, bu güçlü işbirliği konusunda lisans anlaşmasını 2020 yılına kadar uzatarak, erkek iç giyim koleksiyonuyla ilgili içeriği de pekiştirmiş oldu.

Yeni ürün grubunun üretimi ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Jeckerson İcra Müdürü Maria Argentini, “Son iki yılda geliştirilen ürün yelpazesinin yenilenmesi ve genişlemesi ile büyüme programlarımızı hızlandırmaya karar verdik ve Canepa ile yeni bir iç giyim ürün grubunun piyasaya çıkarmaya hazırlanıyoruz.  Canepa ile iş birliğimizi genişleterek bunu yapmaya karar verdik. Canepa'nın tarihi arşivi, kendi şirketimizde uyguladığımız ve kesinlikle arzuladığımız bir yaratıcılık kaynağı ve Made in Italy'nin bir tür onayını temsil ediyor.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.