BMSvision Itma 2023'te

BMSvision, Milano'daki Itma’da, Endüstri 4.0 ve akıllı tekstil üretimine odaklanan 10 numaralı dokuma salonunda yerini aldı.

  23 Haziran 2023 08:30 Cuma
BMSvision Itma 2023'te

BMSvision WeaveMaster, KnitMaster ve SpinMaster MES çözümleri, fabrikadaki tüm üretim ekipmanlarının uzman zekâ kablosuz ağ bağlantısı aracılığıyla, çeşitli üretim makinelerinden ve süreçlerinden kaynaklanan büyük miktardaki verileri yöneticiler için anlamlı bilgilere dönüştürür. QualiMaster, optimize edilmiş haritalama & kesme için çok etkili bir modül içeren dokuma üstü tezgahı, gri ve bitmiş kumaş kontrolü için BMSvision çözümüdür. BMSvision, şu anda hem Oracle hem de SQL sunucu veri tabanı motoruyla kullanılabilen "Uzman" sistemlerine odaklanan en son Sürüm 9.10'unu sergileyecek:

-MyMES mobil aplikasyonu ve Akıllı Bileziklerin entegrasyonu ile gerçek zamanlı “Olaylar & Uyarılar” için yeni web tabanlı modül.

-Akıllı Bileklik: Bir makineye müdahale edilmesi gerektiğinde operatörleri bilgilendiren düşük maliyetli giyilebilir cihaz.

-Operatörlere ve teknisyenlere iş yüklerini optimize etmede yardımcı olacak çeşitli yeni özelliklere sahip WEB-DU'nun yeni sürümü.

-Büyük veri analitiği için BI Connect.

BMSvision MES çözümünün modüllerinden biri olan EnergyMaster, tesisteki tüm enerji akışlarını şeffaf hale getirir ve her bir üretim partisine kesin enerji maliyetinin tahsis edilmesini sağlar. Itma ayrıca, tüm tekstil üretim zinciri için geniş bir MES özellikleri yelpazesi sunan bulut tabanlı bir platform olan TEXconnect'in tanıtımına da tanık olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.