Barkod Onun İşi: Bilkur

Barkod çözümleri sektörünün güçlü tedarikçi firması Bilkur, sektörde ürün çeşitliliği, uzmanlığı ve kalitesiyle tanınıyor.

  15 Şubat 2012 17:30 Çarşamba
Barkod Onun İşi: Bilkur

Dünyanın önde gelen barkod ürünlerini Türk pazarına sunan Bilkur, 1989 yılından bu yana sektörde önemli bir katma değeri temsil ediyor. Aclas, Argox, Bitatek, Godex, Unitech ve Zebex marka barkod okuyucu, barkod yazıcı ve el terminallerinin Türkiye distribütörlüğünü yürüten Bilkur, uzman kadrosu ve profesyonel felsefesi ile hazırgiyim, tekstil ve perakende sektörünün talep ettiği çözümleri sunuyor.

Bilkur Genel Müdürü Zümral Erciyas, barkod ürünleri pazarındaki payını sürekli arttıran firmanın, satışının yüzde 95’ini ithalatını yaptığı bu önemli markaların ürünleriyle gerçekleştirdiğini söyledi. Erciyas; “Stok ürün desteği ile sektöre kesintisiz ürün tedariği sunuyoruz. Ayrıca, cihaz satışları dışında farklı hizmetler de gerçekleştiriyoruz. Bilkur; proje desteği, finansal hizmetler, pazarlama ve eğitim hizmetleri, iyi bir teknik destek ve ücretsiz demo hizmetlerini, müşteri memnuniyeti ilkesi ile yürütüyor” dedi.

Tüm Sektörlere Bilkur Uzmanlığı

Barkod çözümleri alanında müşterilerini iş ortağı olarak gördüklerinin altını çizen Erciyas, amaçlarının ‘müşterilerine değer katmak’ olduğunu söyledi. Kaliteli ürün ve hizmeti standart ilke olarak ele aldıklarını ve uygun fiyatla müşterilerine sunduklarını kaydeden Erciyas sözlerini şöyle sürdürdü; “Bilkur, kısaca OT/VT (Otomatik Tanımlama ve Veri Toplama) olarak tanımlanan; barkod okuyucular, barkod yazıcılar, barkod yazıcı sarf malzemeleri, POS sistemleri sektöründe güçlü bir konumda bulunuyor. Firmamız, tekstil sektörünün yanı sıra; süpermarketler, marketler, eczaneler, kuyumcular, akaryakıt istasyonları, kargo/kurye firmaları, bankalar, resmi kurumlar, hastaneler, oteller, kütüphaneler vb. birçok alana dönük çözümler üretiyor.”

Olivetti, Sharp, Hugin ve Mettler Toledo marka pos cihazları, yazarkasa ve barkodlu terazileri ürün yelpazesini katan Bilkur, market ve mağaza otomasyonunda anahtar teslim çözümler sunuyor. Bilkur Bilgisayar aynı zamanda, TOBB-Global Standardizasyon merkezi tarafından Bilgi Sağlayıcı Firma olarak atanarak, yeni bir başarı elde etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.