Alcantara®’dan Yeni Aksesuar Koleksiyonu

Kendisini A di Alcantara® olarak tanımlamaya başlayan firma, Alcantara® malzemesi dışında oluşturduğu ilk koleksiyonunu Milano Unica’da sunacak.

  15 Şubat 2012 17:08 Çarşamba
Alcantara®’dan Yeni Aksesuar Koleksiyonu

Tekstilde niş üretimiyle uzun bir geçmişe sahip olan İtalya merkezli Alcantara®   firması, adını daha çok Alcantara®   malzemesi ile gerçekleştirdiği üretimlerle duyurmuştu. Kendisini A di Alcantara®  olarak tanımlamaya başlayan firma, Alcantara®  malzemesi dışında oluşturduğu ilk koleksiyonunu Milano Unica’da sunacak.

Moda ve tasarım dünyasından seçkin ortaklarıyla, birçok çalışmada yer alan firma, ikonomik malzemeler için tasarlanan kaplamadan oluşan bir aksesuar koleksiyonu oluşturdu. 40 yıllık bir geçmişe sahip olan A di Alcantara®  firması, tecrübesini bu koleksiyona yansıtıyor. Birçok Alcantara®  uygulamasını, sonsuz dönüşüm ve yenileşmeye olanak sağlamak ve renk çeşidini sonsuzlaştırmak için serbest bıraktı. Bu koleksiyon hayal, yaratıcılık ve orjinallik için bir yer açan ufka doğru uzanıyor. Teknoloji ile el ele ilerleyen estetik bir arayışa sahip bulunuyor.

Tasarımcılardan A di Alcantara®

Bir süredir Alcantara ile çalışan bazı genç yetenekli tasarımcılar önemli bir stratejik projenin şekillenmesini sağladı: A di Alcantara®. Tasarımcı Leitmotiv, Sara Battaglia, Andrea Incontri ve Caterina Gatta’nın katkılarıyla bu koleksiyon kendisine özellik kazandırdı. Seyahat çantaları, iş çantaları, sırt çantaları , erkek cüzdanları ve bayanlar için el çantaları gibi geniş bir ürün yelpazaesi bu koleksiyonda modern kesimler, hacimler, detaylar, renk ve motiflerle tüketicilere sunuluyor. Koleksiyonda ayrıca akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar için kılıflar da sunuluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.