Sürdürülebilir Tekstil Üretimine Tam Not

Şeffaf ve kamuoyunun güven duyacağı sürdürülebilir üretim koşulları çerçevesinde üretim yapmayı ilke edinmiş olan Yeşim, bu doğrultuda çeşitli bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenmeye devam ediyor.

  30 Aralık 2020 08:33 Çarşamba
Sürdürülebilir Tekstil Üretimine Tam Not

Yeşim son olarak geçirdiği Oeko-Tex STeP, Higg Index Verifikasyon ve Lacoste Çevre Denetimlerini başarıyla tamamlayarak yüksek skorlar elde etti.

Yeşim Grup CEO’su Şenol Şankaya, sosyal uygunluk ve sürdürülebilirlik kavramlarının Yeşim adına son derece önemli ve vazgeçilmez değerler olduğunu ifade ederek, “Önce İnsan felsefesiyle yol alan firmamız, 2005 yılında sahip olduğu dünyanın en prestijli sosyal uygunluk belgesi olan SA 8000 belgesinin devamlılığını 15 yıldır sürdürüyor. 2015 yılından bu yana gururla sahip olduğumuz bir başka belge olan Oeko-Tex STeP belgesi de firmamızın üretim süreçlerine katma değer sağlıyor ve müşterilerimiz nezdinde de önemli bir prestij unsuru. Tüm bu başarıları elde etmemizde stratejik üretim ortağı olarak birlikte yol aldığımız dünya markalarının payı son derece büyük. Onların destekleri ve yönlendirmeleri günümüz rekabet ortamında doğru rotayı takip etmemiz adına son derece değerli.” diye konuştu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.