Innovatec, WEKO İşbirliği

Innovatec, melt-blown non-woven alanında dünyada lider üretim ve kalite uzmanlığıyla, melt-blown nonwoven’ların işlevsellik kazanması amacıyla WEKO sıvı uygulama sistemlerine yatırım yapıyor.

  15 Kasım 2021 08:30 Pazartesi
Innovatec, WEKO İşbirliği

WEKO-TechnologyCenter'da ve yine bir yükleyici ile operatif üretim koşullarında yapılan çalışmalarda sistemin başarısı kanıtlandı. Innovatec’den Mr. Jaeger ’Neden WEKO’’ sorusuna cevaben “WEKO sıvı uygulama sistemi, Innovatec'i yüksek kaliteli ürünler üretme konusunda ikna eden hem ekonomik kazanımlara sahip hem de çevre dostu ekolojik bir sistemdir. Sistemin kullanılması sayesinde, katkı maddelerinin oranı ve emisyonları büyük çapta azalmakta’’ dedi.

Lider Meltblown Üreticisi

1995 yılında kurulan Innovatec Microfibre Technology GmbH & Co. KG, yaklaşık 110 çalışanı ile meltblown üretiminde en yenilikçi ve en büyük çapta üretim yapan tesislerden biridir. Meltblown nonwoven üretimi için büyük bir makine parkına ek olarak Innovatec, ürün portföyünü optimal şekilde tamamlayan son teknoloji spunbond sistemlerine de sahiptir.Kesintisiz yüksek kalite ürün tesis içi laboratuvar testleri’nde sürekli kalite kontrolü ile garanti edilir.

Sürekli yenilik ve en yenilikçi teknolojilere yönelen yatırımlar sayesinde Innovatec, dünyanın lider üreticileri arasındaki yerini meltblown nonwoven üretiminde korumaya devam ediyor.

WEKO'nun Kilit Müşteri Müdürü Mr. Christian Heinle, "Innovatec ile nonwoven üretimi alanında bilinirliğe sahip ve gelecek odaklı müşterilere hizmet verebildiğimiz için mutluyuz ve ileriye dönük başarılı işbirlikleri için sabırsızlanıyoruz.’’Dedi

WEKO hakkında, Weitmann & Konrad GmbH & Co. KG

WEKO uzmanları, üretim sürecinde temassız minimum uygulama sistemlerinin seçimi ve entegrasyonunda dünya çapında destek sağlar. Bu sayede müşterilerin işlenecek malzemelerde ve/veya proseste net fayda ve maliyet avantajları elde etmelerine yardımcı olurlar. WEKO-TechnologyCenter'daki test serileri ve yüksek WEKO hizmet standartları gibi kapsamlı hizmetler, teklifi tamamlar.

WEKO, çok çeşitli akışkanların uygulanmasının bir veya her iki tarafı için temassız minimum uygulama sistemleri sunar. nonwovenların yanı sıra klasik ve teknik tekstillerin ekipmanlandırıldığı alanlarda.

Özellikle, belirlenmiş ve yinelenebilir siparişler, garantili yüksek proses güvenilirliği, burada yüksek bir rekabet avantajı sağlar. Aynı fonksiyonel kalite ve optimal tekrarlanabilirlik ile gerekli sıvıların kullanımı bazen %60'a kadar azaltılabilir. Örneğin, cerrahi giysiler, cerrahi örtüler, yüz maskeleri ve solunum koruma maskeleri gibi tıbbi ihtiyaçlarınızı antimikrobiyal özelliklerle donatabilir veya çocuk bezi, kadın hijyeni, idrar kaçırma ürünleri gibi hijyen ürünleri söz konusu olduğunda özellikle hidrofilik bir finisaj/terbiye gerçekleştirebilirsiniz. üst katmanların daha hızlı penetrasyonunun mümkün kılmak için. Genelde her uygulama tek veya çift taraflı olarak yapılabilir ve penetrasyon tepkimesi etkilenebilir. Ürünlerin her bir tarafı için farklılaştırılmış ekipman da mümkündür.

WEKO-Teknoloji Merkezi

Kendi bünyemizdekiWEKO-TechnologyCenter'da, pilot tesisimizde malzemeleriniz ve filolarınızla mevcut üretim zincirinin dışında testler yapmanızı sağlıyoruz. Sizin için püskürtülebilirlik ve malzeme direnci testleri de yapabiliriz. WEKO, ek bir seçenek olarak, kendi laboratuvar ve üretim sistemleriniz üzerinde ön testler gerçekleştirebileceğiniz devredilebilir sistemler alanında bir dizi format sunmaktadır. WEKO, kimya endüstrisi ile çeşitli dallarda sürekli temas halindedir, düzenli olarak filo testleri gerçekleştirir ve bu nedenle size filo seçimi konusunda da tavsiyelerde bulunabilir. Kararınız için size yatırım güvencesi veriyoruz!


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.