BB Engineering Yenilikleri Sunuyor ve Yeni Sipariş Alımlarını Kaydediyor

BB Engineering, Itma Milan'da ilk kez yan kuruluşu Oerlikon'un resmi bir alt katılımcısı oldu ve başarılı bir fuar gerçekleştirdi.

  15 Ağustos 2023 08:19 Salı
BB Engineering Yenilikleri Sunuyor ve Yeni Sipariş Alımlarını Kaydediyor

Sentetik elyaf eğirme (VarioFil® kompakt eğirme hattı) ve elyaftan elyafa geri dönüşüme (VacuFil® geri dönüşüm teknolojisi) ek olarak şirket, yeni JeTex® hava tekstüre sistemini tanıtmaya odaklandı ve fuardan memnun edici bir sipariş hacmiyle ayrıldı.

Hava tekstüre, Eğirme ve Geri Dönüşümdeki Yenilikler

JeTex® hava-tekstüre sistemi ile BBE, özellikle mevcut iplik eğirme müşterilerine ve aynı zamanda yeni müşterilere de bir terbiye teknolojisi sunabilmek için de ürün portföyünü genişletiyor. Yüksek kaliteli hava-tekstüre iplik (ATY) için bir üretim hattıdır. Hızlı üretim hızı, istenen etkiler ve ürününüzün kalitesini sağlamak için BB Engineering tarafından temel bileşen olarak geliştirilen yenilikçi tekstüre sistemini Oerlikon Barmag'ın son teknoloji ürünü bileşenleriyle birleştirir. Itma'da, JeTex® hava-tekstüre pazar lansmanını yaptı. Ziyaretçilerin memnuniyetle yararlandığı Oerlikon standının 'Deneyim Merkezi'nde etkileyici bir şekilde gösterimlendi.

Sentetik elyaflar için kanıtlanmış ve popüler VarioFil® kompakt eğirme hattı ile ilgili olarak BB Engineering, Itma'ya bazı yenilikler de getirdi. Eğirme pozisyonu başına daha yüksek üretim kapasiteleri ve iyileştirilmiş eğirme paketi kullanım ömrü, artan üretkenliğe sahip yeni bir makine neslini oluşturur. Müşterilerin buna olan ilgisi fuar öncesinde gerçekleştirilen sunumlarda zaten yüksekti ve sonunda burada yüksek sipariş alımlarına dönüştürülebilir. VacuFil® PET geri dönüşüm sistemi, Barselona'daki Itma 2019'da tanıtıldı. Son dört yıldır BB Engineering daha fazla geliştirme üzerinde çalışıyor ve bu sefer filament ipliklerin atıksız üretimi için çözümünü sundu. Temel bileşen olarak viskozite ayarı ve kontrolü için patentli sıvı- hal polikondenzasyon (LSP) ünitesi Visco+ ana odak noktasıydı ve büyük ilgi gördü.

Yüksek Ziyaretçi İlgisi ve Sipariş Alımı

Genel olarak BB Engineering, Itma'yı çok pozitif ve fırsatlarla dolu olarak değerlendiriyor. Şirkete göre, ziyaretçi sayısı ve sentetik elyaf eğirme, elyaftan elyafa geri dönüşüm ve hava tekstüre konularına olan ilgi sürekli olarak yüksekti. Mevcut müşteriler ve ilgilenen taraflarla gerçekleştirilen birçok oturuma ek olarak, orta-ölçekli şirket daha önce hiç olmadığı kadar yüksek düzeyde gelen siparişler kaydetti.

BB Engineering GmbH Hakkında

BB Engineering GmbH, 1997 yılında Oerlikon Textile GmbH & Co. KG'nin bir şubesi olan Oerlikon Barmag ve Brückner Grubu GmbH arasında ortaklı bir girişim olarak kurulmuş bir Alman makine yapım şirketidir. Bugün şirket, Almanya'nın Remscheid kentindeki yerinde 160'tan fazla üye personelini istihdam etmekte ve işlerini ekstrüzyon, karıştırma ve filtrasyon teknolojilerinin yanı sıra komple eğirme hatları (VarioFil®), plastik ve tekstil endüstrisi için hava-tekstüre hatları (JeTex®) ve geri dönüşüm teknolojilerinin (VacuFil®, Visco+) geliştirme, mühendislik, tasarım ve üretimine odaklamaktadır. Sunulan hizmetler, tasarım ve planlama aşamalarından projelerin uygulanmasına kadar uzanmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster