Dünya Devlerine Doğal Düğme Satıyor

Form Düğme Ekvador'a özgü bir çeşit palmiye ağacının çekirdeği olan korozo’dan düğme üretmenin yanı sıra boynuz, kemik, kokonat, tahta, pamuk ve sedef doğal düğme üretimi ile ön plana çıkıyor.

  31 Mayıs 2022 08:56 Salı
Dünya Devlerine Doğal Düğme Satıyor

1996 yılında kurulan Form Düğme, ithalat ürünlerin piyasaya pazarlanması ile başlayan ticari süreçlerini geliştirerek, 2002 yılında üretime dönüştürdü. 2009 yılında Esenyurt fabrikalarında üretime başlayan Form düğme, 6000 metrekare kapalı alana sahip fabrikada her türlü düğme ve aksesuar üretimini gerçekleştiriyor. Aylık 100 milyon adet düğme üretimin yanı sıra 50 milyon adet düğme baskı, boyama ve ikinci işlem kapasitesine sahipler.

Fındık Kabuğundan Düğme Üretiyor

Ekvador yağmur ormanlarında yetişen bir çeşit palmiye ağacının çekirdeği olan korozo’dan düğme üretiminin yanı sıra boynuz, kemik, kokonat, tahta, pamuk ve sedef de Form Düğme tarafından üretimi gerçekleştirilen doğal düğmeler arasında yer alıyor. Dünyanın en büyük çevresel atıklarının başında gelen pet şişeleri düğmeye dönüştürüp, H&M, Tommy Hilfiger, Zara, Mango, Massimo Dutti, Ted Baker, River Island, Next, Scotch&Soda, Marco Polo ve Daniel Hechter gibi dünyanın birçok moda devine satıyorlar. Fındıkkabuklarını sonra düğmeye dönüştürerek, ekonomik katma değer sağlayan Form Düğme sektörün en dikkat çeken firmaları arasında yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.