Caneco’dan Geri Dönüştürülmüş Süblimasyon Transfer Kağıdı

Yenilikçi, sürdürülebilir ve çevreci üretim misyonuyla kurulan Caneco, faaliyetlerine dünyanın ilk geri dönüştürülmüş süblimasyon transfer kağıdını piyasaya sunarak başladı.

  20 Nisan 2021 11:24 Salı
Caneco’dan Geri Dönüştürülmüş Süblimasyon Transfer Kağıdı

Uzun yıllar tekstil sektöründe faaliyet gösteren Canapa Kağıt Teknolojileri ve Natura Tekstil iştiraki ile kurulan Caneco, sürdürülebilir tekstil üretimi misyonuyla faaliyetlerine başladı.Yenilikçi, sürdürülebilir ve çevreci üretim misyonuyla kurulan Caneco, faaliyetlerine dünyanın ilk geri dönüştürülmüş süblimasyon transfer kağıdını piyasaya sunarak başladı. Tamamen geri dönüştürülmüş kağıtlardan üretilen Caneco SILVA Geri Dönüştürülmüş Süblimasyon Kağıt Serisi, global tekstil ve hazır giyim firmalarının çevreye duyarlı ve sürdürülebilir politikalarına uygun üretilmiştir.

Seri 4 Farklı Üründen Oluşuyor

Caneco tarafından piyasaya sunulan SILVA geri dönüştürülmüş süblimasyon kağıdı serisi, farklı kaplama ve gramaj özelliklerine sahip 4 ayrı seçeneğe sahip. SILVA ürün gamı, dört ayrı üründen oluşuyor.

SILVA ECO: 50gr/m2 gramaja sahip ECO serisi, ısı presinde çok hızlı transfer süresi, mükemmel boya transfer verimliliği, hızlı boya emilimi ve kuruma, geniş yelpazede uygulama çeşitliliği sunuyor. Seri, en az yüzde 60 polyester içeren tüm kumaşlara baskı için uygun.

SILVA MEDIUM: 80gr/m2 gramaja sahip MEDIUM serisi, ısı presinde çok hızlı transfer süresi, mükemmel boya transfer verimliliği, hızlı boya emilimi ve kuruma, geniş yelpazede uygulama çeşitliliği sunuyor. Seri, en az yüzde 60 polyester içeren tüm kumaşlara baskı için uygun.

SILVA HIGH: 110gr/m2 gramaja sahip HIGH serisi, daha koyu ve yoğun boya tüketimi gerektiren baskı prosesleri için ideal. Isı presinde çok hızlı transfer süresi, mükemmel boya transfer verimliliği, hızlı boya emilimi ve kuruma, geniş yelpazede uygulama çeşitliliği sunuyor. Seri, en az yüzde 60 polyester içeren tüm kumaşlara baskı için uygun.

SILVA SPORTS: 110gr/m2 gramaja sahip SPORTS serisi, çift kaplama özelliği sayesinde spor malzemeleri gibi elastik materyaller üzerine baskı yapmak için özel olarak geliştirildi. Kumaşa mükemmel tutunma özelliği sunan SPORTS serisi, mükemmel boya transfer verimliliği, hızlı boya emilimi ve kuruma, geniş yelpazede uygulama çeşitliliği sunuyor. Seri, en az yüzde 60 polyester içeren tüm kumaşlara baskı için uygun.

Seri, ayrıca SILVA PROTECTION Koruma Kağıdını da içeriyor. SILVA PROTECTION Koruma Kağıtları, tüm süblimasyon kağıt çeşitleriyle kullanmak için uygun. Pres makinelerinde sorunsuz yürüme özelliği sunan kağıtlar, mükemmel renk koruması sağlayarak desenin temiz kalmasına yardımcı olur ve %100 geri dönüştürülmüş yapısıyla çevre dostudur.

Kaynaklarımız Gelecek Nesillere Karşı Sorumluluğumuz

Tekstil sektöründe sürdürülebilir ürünlerin hazır giyim üreticileri açısından giderek daha fazla önem kazandığına dikkat çeken Caneco Kurucu Ortaklarından Cenk Elkatip, tekstilde sürdürülebilirliğin önemine dair şunları söyledi: “Son yıllarda meydana gelen önemli sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel değişimler göz önüne alındığında; kuşkusuz sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bir işletme olabilmek, çevreci ürünler üretmekle, bu ürünlerin üretim sürecini çevre dostu olacak şekilde tasarlamakla ve çevreci sosyal sorumluluk faaliyetlerini bir bütün olarak yürütmekle mümkün olmaktadır. Caneco olarak, tekstil üreticisinden nihai kullanıcıya kadar olan tüm hazır giyim aşamalarında çevre bilincini dijital baskıda kağıt baskı sürecine de taşımak ve bu konuda sorumluluk üstlenmeyi misyon ediniyoruz ve kaynakların ihtiyaçtan fazla kullanılmaması, tüketilmemesi ve gelecek nesillere aktarılabilmesi hedefiyle hareket ediyoruz.”

%100 geri dönüştürülmüş süblimasyon kağıdının yanı sıra, tekstil sektöründe pamuklu kumaşlara transfer baskı ile susuz üretim modelleri konusunda da Ar-Ge faaliyetlerine devam eden Caneco, sürdürülebilir üretim misyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.